Oud-presentator Quintis Ristie over EMIDJ: ‘Michella Kox is een authentieke vrouw’

'Met Michella was het altijd een verrassing, je wist nooit wat je kon verwachten.'

Na tien jaar werden we allemaal getrakteerd op een gloednieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. En hoewel de afleveringen bijna het eindpunt hebben bereikt, draaien de nieuwste afleveringen overuren op social media. En met de reacties van de Echte Meisjes zelf, zorgt dat voor veel drama. Nieuwe Revu ging daarom in gesprek met een Janice, Annebel en oud-presentator Quintis Ristie.

Echte Meisjes in de Jungle

We kunnen er niet meer omheen: Janice en Annebel lijken de enige twee Echte Meisjes te zijn die het aan de stok hebben met niemand minder dan Michella Kox. Vanaf het eerste moment leek er al iets niet goed te zitten tussen hen, en in gesprek met Nieuwe Revu blijkt dit inderdaad het geval te zijn.

Annebel

“Michella haatte mij zonder reden. Ze zat mij de hele dag te pesten, samen met Louisa Janssen. Ik kreeg bakken ellende over me heen, echt niet te doen. Ik kan niet meer met die mensen in één ruimte zijn, ik trek dat gewoon niet. Hoe je haar ziet, zo ís zij ook echt. Ze is gewoon echt heel erg gemeen. Als ze je niet mag, krijg je de volle laag over je heen, ze zegt álles. Mij noemde ze schijnheilig, ik snap eigenlijk nog steeds niet waarom. Ik vind dat wel heel raar.”

Janice

“Ik heb haar geblokkeerd op Instagram. Ze ging een paar dingen over mij delen, wat ze over iedereen doet, daar heb ik geen zin in. Iedereen die naar doet, blok ik binnen één seconde. Op een foto waarop we met z’n allen op Schiphol stonden, had ze een kots-emoticon over mijn gezicht heen geplakt. Blok, gelijk wegwezen!”

Quintis Ristie

Ook sprak Nieuwe Revu oud-presentator Quintis Ristie, die openhartig praat over zijn ervaring in 2011. “Zonder verwachtingen vooraf ben ik in 2011 aan het eerste seizoen begonnen; de meiden moesten elkaar maar leren kennen en ontdekken. Michella Kox is een authentieke vrouw met een bepaalde persoonlijkheid, waarmee ze dingen op haar eigen manier aanpakt. Met Michella was het altijd een verrassing, je wist nooit wat je kon verwachten.”

Bron: Nieuwe Revu | Beeld: Echte Meisjes in de Jungle (Jasper Suyk, Rob Jacobs)

Laatste nieuws