Annebel over EMIDJ: ‘Ik had niet het idee dat ik echt mezelf kon zijn’

'Ik heb me heel ongelukkig gevoeld af en toe'

Lees ook

Annebel Visscher is een van de twaalf dames die in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien is. De superfitte blondine werd in de laatste aflevering uit haar team gestemd door haar teamgenoten. In een Q&A op Instagram blikt de realityster daarop terug.

Fitshaming

Annebel werd door haar teamgenoten uit het team gestemd omdat ze ’te sterk’ is. Volgens volger is dit bodyshaming en ze vragen zich af hoe Annebel hiermee omgaat. “Nou, ik denk dat ik het als een compliment moet opvatten”, begint de blondine te vertellen in haar Instagram Stories. “Het is wel vervelend. Als iemand wat voller is en je daar wat over zegt dan kan het niet, maar andersom blijkt het wel te kunnen. Dat vind ik een beetje gek af en toe”, vervolgt ze. “Ik ben niet echt een persoon die daar verder mee zit, dus ik laat het voor wat het is.”

Zwaar gehad

Annebel voelde zich sowieso niet heel erg op haar gemak in de Laos. “Heel eerlijk gezegd heb ik niet echt het idee dat ik écht écht mezelf kon zijn”, vertelt de realityster. “Het voelde gewoon heel ongemakkelijk daar.” Hierdoor heeft de blondine het af en toe erg zwaar gehad in de jungle. “Ik heb me wel heel ongelukkig gevoeld af en toe, en ook heel alleen. Maar ja, ik leef nog!”, zegt de nuchter blondine.

Voor Annebel was het voornamelijk de sfeer tussen de meiden onderling waardoor ze niet het gevoel had dat ze echt zichzelf kon zijn. “Ik kom gewoon niet heel goed tot uiting als er elke keer negativiteit is en al dat gezeik”, legt ze uit. “Ik heb er ook geen vriendinnen gemaakt, op Janice na. Met de meeste heb ik een beetje bonje.”

Andere team

Het was uiteindelijk ook Annebel die haar team moest verlaten, maar het avontuur in de jungle houdt gelukkig niet op voor de Temptation-ster. “Toen ik dacht: ‘ik ga naar huis’, dacht ik kut, want je wil natuurlijk wel winnen.” Dus toen ze hoorde dat ze nog even mocht blijven, dacht Annebel alleen maar “yes!” Ze zal de Si Fa Sweathearts gaan versterken. Hoe ze het gehad heeft in het nieuwe team? Daar wil de beauty nog niks over kwijt. “Jullie gaan zien hoe ik het daar heb volgende week!” Oeh!

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien bij Videoland. 

Bron: Instagram @annebelvisser | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook