Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: Marvin en Ferdi genieten van zonovergoten wintersport

De twee genieten volop!

premiere Fijn Weekend

Prince Charmings Marvin en Ferdi zijn natuurlijk druk bezig met de voorbereidingen voor hun sprookjesbruiloft deze zomer. Gelukkig hebben ze tussendoor nog wel tijd om te genieten van een wintersportvakantie. Enne, de zon schijnt volop op de piste!

Wintersport

Marvin en Ferdi nemen ons altijd mee in hun leven op Instagram, zo ook op wintersport. De lovebirds zijn momenteel heerlijk aan het skiën in Oostenrijk. Daar genieten ze van prachtige uitzichten, verse sneeuw, het zonnetje en natuurlijk van elkaar. "Wat een heerlijke tijd in Oostenrijk❤️⛷️", schrijft Ferdi dan ook bij een lief kiekje van hem en Marvin op de piste. Het Prince Charming-koppel is echter niet met z'n tweeën gekomen, maar met een hele vriendengroep. Ook daarvan delen ze een leuke groepsfoto!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Voorbereidingen

Dat je daadwerkelijk de liefde kunt vinden in een realityprogramma, bewijzen Marvin en Ferdi als geen ander. De twee leerden elkaar kennen in het allereerste seizoen van Prince Charming en gaan volgend jaar zelfs trouwen! Momenteel zijn de heren volop bezig met de voorbereidingen van hun bruiloft, die deze zomer zal plaatsvinden. Trouwen op de langste dag én getrouwd worden door the one and only Gordon, dat belooft natuurlijk al veel goeds. En dat de voorbereidingen écht hard gaan, kondigde het koppel afgelopen november al aan. Zo liet Marvin weten dat de locatie, getuigen, gastenlijst, ringen, draaiboek en de datum nu ook ein-de-lijk official zijn.

Kasteel

En welke locatie dat is geworden, maakte het stel onlangs ook al bekend. Het is namelijk landgoed Kasteel de Hoogenweerth geworden in Maastricht. “De locatie waar wij deze zomer ons ja-woord gaan geven ”, schreven de lovebirds in de caption op Instagram. Ook hebben ze al een proefdiner gedaan. Op 21 juni is het zover en stappen de twee – hopelijk met heerlijk weer – in het huwelijksbootje. Aan de voorbereidingen zal het in elk geval niet liggen!

Bron: Instagram @ferdipool | Beeld: NL Beeld 

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230116 - Premiere van film Fijn Weekend in koninklijk theater Tuschinski. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Marvin Wijnans en partner Ferdi Pool