Zien: Marvin en Ferdi showen trouwlocatie

Wauw!

Prince Charmings Marvin en Ferdi zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun sprookjeshuwelijk. We can’t wait! Gelukkig houdt het koppel ons up to date over hun grote dag en deelden ze afgelopen weekend eindelijk hun droom trouwlocatie.

Trouwen

Dat je daadwerkelijk de liefde kunt vinden in een realityprogramma, bewijzen Marvin en Ferdi als geen ander. De twee leerden elkaar kennen in het allereerste seizoen van Prince Charming en gaan volgend jaar zelfs trouwen!

Trouwen op de langste dag én getrouwd worden door the one and only Gordon, dat belooft natuurlijk al veel goeds. En dat de voorbereidingen écht hard gaan, kondigde het koppel afgelopen november al aan. Zo liet Marvin weten dat de locatie, getuigen, gastenlijst, ringen, draaiboek en de datum nu ook ein-de-lijk official zijn. En welke locatie dat dus is geworden, maakt het stel afgelopen weekend bekend. Het is namelijk landgoed Kasteel de Hoogenweerth geworden in Maastricht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Proefdiner

Op het kiekje poseren Marvin en Ferdi zoenend voor het prachtige kasteel. “De locatie waar wij deze zomer ons ja-woord gaan geven😍”, schrijven de lovebirds in de caption. Afgelopen weekend hebben ze alvast het proefdiner gedaan. Op 21 juni is het zover en stappen de twee – hopelijk met heerlijk weer – in het huwelijksbootje.

Volgers van de twee zijn in ieder geval enthousiast over de trouwlocatie. “Lief!!!😍”, reageert Jada Borsato en “😍😍😍”, schrijft Love Islands Esmee Cox. Aahw!

Bron: Instagram Marvin | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws