Marvin en Ferdi geven update over bruiloft: ‘Het wordt groots’

'We gaan trouwen op een hele mooie locatie.'

Prince Charmings Marvin en Ferdi zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun sprookjeshuwelijk. We can’t wait! Gelukkig houdt het koppel ons up to date over hun grote dag, waardoor ze ook nu weer een tipje van de sluier oplichten.

Bruiloft

Dat je daadwerkelijk de liefde kunt vinden in een realityprogramma, bewijzen Marvin en Ferdi als geen ander. De twee leerden elkaar kennen in het allereerste seizoen van Prince Charming en gaan volgend jaar zelfs trouwen!

Trouwen op de langste dag én getrouwd worden door the one and only Gordon, dat belooft natuurlijk al veel goeds. En dat de voorbereidingen écht hard gaan, kondigde het koppel vorige maand aan. Zo liet Marvin weten dat de locatie, getuigen, gastenlijst, ringen, draaiboek en de datum nu ook ein-de-lijk official zijn. Ahh!

Kasteel

Toch kunnen de twee het niet laten om nóg een tipje van de ‘bruidssluier’ op te lichten in gesprek met RTL Boulevard. “We gaan trouwen op een hele mooie locatie in Maastricht, waar mijn roots liggen”, vertelt Marvin. “Het was niet eens bewust om daar te gaan trouwen eigenlijk”, vervolgt hij. “We hadden gegoogeld: kasteel Nederland, en we kwam op dit kasteel in Maastricht uit.” Aha! De twee lovebirds gaan dus trouwen in een prachtig kasteel.

Huwelijksreis

Natuurlijk gingen we er al een beetje vanuit dat de bruiloft groots werd – want ja, met zóveel grote voorbereidingen kan dat toch niet anders? Maar om onze verwachtingen te bevestigen, spreken ook Marvin en Ferdi uit dat hun bruiloft groots wordt. “Het wordt groots, het wordt groots”, vertelt Marvin.

En hoewel de heren nog niet getrouwd zijn, wordt er ook al gevraagd naar de huwelijksreis. “De huwelijksreis is iets waar we ook naar uitkijken. Die staat nog niet gepland, maar het gaat waarschijnlijk aan het einde van volgend jaar worden. Waar we naartoe gaan weten we ook nog niet, als het maar mooi, luxe, warm en met zon, zee, strand is.”, legt Marvin uit. “Maar eerst de bruiloft!”, haakt Ferdi bij. “Dat is echt een hoop geregel van leuke dingen, maar het is wel spannend allemaal.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws