Cute! Ferdi en Marvin zetten samen tattoo

Ze hebben de liefde voor altijd vastgelegd op hun lichaam. 

Prince Charmings Marvin en Ferdi zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun sprookjeshuwelijk. We can’t wait! Naast dat ze de liefde straks gaan bezegelen met een prinselijke bruiloft, hebben de tortelduifjes hun liefde nu ook voor altijd vastgelegd op hun lichaam.

Tattoo

Op Instagram deelt Marvin in zijn stories dat fiancé Ferdi in de stoel bij de tatoeëerder licht. “First tattoo ❤️”, schrijft Marvin bij de foto en even later is ook hij aan de beurt. Maarre wat voor plaatje laten ze eigenlijk zetten?

Betekenis

Samen een tattoo zetten, dan denk je toch al snel aan clichés zoals elkaars naam of een hartje. Maar Ferdi en Marvin kiezen voor wat subtielers en we love it! De tattoo staat namelijk voor een wel heel bijzondere plek. Het zijn de coördinaten van Il Palazzo, de Prince Charming-villa waar hun grote liefdesavontuur natuurlijk begon!

Huwelijk

De twee zijn druk bezig met de voorbereiding van hun sprookjeshuwelijk die aankomende zomer zal gaan plaatsvinden. Natuurlijk gingen we er al een beetje vanuit dat de bruiloft groots werd – want ja, met zóveel grote voorbereidingen kan dat toch niet anders? Maar om onze verwachtingen te bevestigen, spreken ook Marvin en Ferdi uit dat hun bruiloft groots wordt. “Het wordt groots, het wordt groots”, vertelde Marvin onlangs aan RTL Boulevard. Can’t wait!

Bron: Instagram @marvinwijnans | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws