Exclusief! Esmee Ipema reageert op ruzie met Louisa: ‘Ben er heel kwaad over’

'Als mij het zou gaan om het geld zoals Michella zegt, zou ik het heel anders hebben aangepakt. Dan zou ik een letsel advocaat ingeschakeld hebben en een rechtszaak begonnen zijn, maar dit is iets wat ik niet heb gedaan.'

Voor Esmee Ipema eindige het Echte Meisjes in de Jungle-avontuur helaas vroegtijdig. De voormalig EOTBDD-ster moest de jungle verlaten nadat haar arm uit de kom raakte door een ruzie met Louisa. Op social media wordt bijna nergens anders meer over gesproken en wordt er over en weer flink met modder gegooid door de kandidaten. In gesprek met Grazia doet Esmee exclusief haar kant van het verhaal.

Ruzie

Esmee vertelde begin deze week op Instagram dat ze nog altijd last heeft van haar arm door de ruzie met Louisa in het rijstveld. Hierbij kwam ze namelijk erg naar terecht waardoor haar elleboog uit de kom raakte en er een pees scheurde. Tot op de dag van vandaag is Esmee nog aan het revalideren en kan ze haar arm nog niet zoals voorheen bewegen. En hoewel de realityster degene is die met deze situatie moet dealen, lijkt iedereen zich er op social media mee te bemoeien. De ’terror twin’- is klaar met alle geruchten en wil graag reageren op de sneren van Louisa en Michella.

Louisa en Michella

“Vanaf het begin af aan heeft Louisa zichzelf in een slachtofferrol gezet, door te verzinnen dat ze zich niet welkom voelde en iedereen haar pestte”, begint Esmee haar verhaal wanneer we met haar bellen. “Hier is niets van waar en daar ben ik ook heel kwaad over.” Volgens Esmee heeft Louisa bot gedaan tegen Valerio en deed ze op tv erg uitbundig door te zingen tijdens de spellen. “Ik nam het daarom alleen maar op voor Annebel“, vervolgt Esmee haar verhaal. “Louisa zocht uiteindelijk ruzie met mij en niet andersom.”

In haar verhaal richt Esmee zich ook tot Michella. “Als Michella beweert dat ze zo’n eerlijk persoon is, dan zou ik niet van haar verwachten dat ze met Louisa mee zou liegen door te doen alsof Louisa daar is gepest, want daar is helemaal niks van waar”, stelt Esmee. “Dat ze het voor haar vriendin opneemt, snap ik. Dat vind ik helemaal prima, maar mensen moeten wel eerlijk blijven en de waarheid vertellen. Hoe konden wij Louisa pesten, terwijl we elkaar alleen maar even zagen tijdens een spelletje en verder niet eens bij haar in het team zaten?”, vraagt Esmee zich hardop af. “Louisa kon heel goed met iedereen opschieten, dus eigenlijk snap ik niet waar dit (het geruzie, red.) opeens vandaan kwam”, vervolgt Esmee. “Aan de andere kant snap ik het ook weer wel. Ze weet namelijk dat ze fout zat en daardoor heeft zij ervoor gekozen om het op deze manier te doen.”

Reacties op arm

Ook vindt Esmee het jammer dat mensen op social media allemaal iets te zeggen hebben over haar armblessure. Zo werd er geroepen dat ze dit slechts allemaal op social media deelt om geld te kunnen krijgen. “Als het mij zou gaan om het geld zoals Michella zegt, zou ik het heel anders hebben aangepakt. Dan zou ik een letseladvocaat ingeschakeld hebben en een rechtszaak begonnen zijn, maar dit is iets wat ik niet heb gedaan.”

“Mensen zien nu dat ik mijn armen kan strekken, maar ze weten de schade helemaal niet. Door de fysiotherapeut krijg ik mijn arm na drie maanden bijna weer helemaal gestrekt, maar je zou schrikken als je ziet hoe mijn elleboog dan staat in verhouding met mijn arm”, legt Esmee uit. Dit komt waarschijnlijk nooit meer goed te staan en de kans is groot dat Esmee nog geopereerd moet worden. “Als ik medelijden wilde van mensen of het slim wilde spelen, zou ik nooit video’s van mezelf hebben geplaatst op social media. Ik weet wat ik doe en mijn probleem is dat ik altijd eerlijk ben. Aangezien ik genoeg thuis depressief op de bank heb gezeten, ben ik juist blij dat ik nu weer langzamerhand mijn arm kan strekken, ondanks de pijn en gevolgen die ik eraan zal overhouden.”

“Wat de mensen allemaal zeggen boeit me totaal niet, omdat ik uiteindelijk toch degene ben die met deze arm moet lopen”, sluit ze haar verhaal af. “Ik ben blij dat ik – in tegenstelling tot Michella en Louisa – hier wel volwassen mee omga.”

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws