Chantal Janzen zet zoontje in het zonnetje: ‘Trots dat ik zijn moeder mag zijn’

Groot feest in huize Janzen vandaag: zoontje James is veertien jaar geworden.

Groot feest in huize Janzen vandaag: James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz, is veertien geworden. Chantal besloot James via Instagram in het zonnetje te zetten door lieve kiekjes van haar zoon te delen. Happy birthday, James!

Hiep hiep hoera

Inmiddels is het veertien jaar geleden dat de kleine James werd geboren. Samen met Marco heeft Chantal nog een zoontje Bobby en hij maakte als vijfde kind in hun gemengde familie het plaatje compleet. Zo is Chantal ook de stiefmoeder van EsméeIsaa en Zion. Met een emotioneel bericht op Instagram blikt de trotse moeder terug op hoe de kleine James gegroeid is.

“Deze baby is vandaag 14 jaar geworden. Zijn hele basischooltijd zei er ieder jaar wel een docent: ‘Hadden we maar 30 James’en in de klas’. Uiteraard heb ik daar geen gehoor aan gegeven want dan had ik 30x moeten bevallen. Enfin. Ik snap wel heel goed waarom ze dat zeiden.” luidt het bericht. Awwh!

Mooie boodschap

Op Instagram deelt Chantal een reeks foto’s waarin we James kunnen zien opgroeien. Ook heeft ze nog een hele lieve boodschap voor haar zoon. “Met deze lieve leuke grappige creatieve mooie jongen is het al 14 jaar feest. Man wat ben ik trots dat ik zijn moeder mag zijn. ❤️JAMES 14❤️”, deelt ze. Te cute.

Bron: Instagram @chantaljansen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws