Aha! Dit is hoe je de naam van Kylie’s zoontje uitspreekt

De realityster onthulde ein-de-lijk de naam van haar zoontje: Aire.

Kylie Jenner heeft ein-de-lijk onthult welke naam ze voor haar zoontje heeft gekozen. Kylie en Travis Scott werden in februari 2022 de trotse ouders van zoontje Wolf. Maar die naam vonden ze na de geboorte toch niet passen. Ze kozen voor een nieuwe naam: Aire Webster. Veel fans vragen zich af hoe ze deze unieke naam moeten uitspreken.

Aire Webster

Kylie Jenner maakte de nieuwe naam afgelopen zaterdag op Instagram bekend. Een fan-account deelde het nieuws met de vraag: “Do you think it’s pronounced air or airey?”

De realityster zag deze post en om de verwarring uit de wereld te helpen schreef ze onder het bericht: “AIR ❤️.”

Kylie heeft al een dochtertje, Stormi, en die verschijnt regelmatig op haar Instagram. Aire hield ze daarentegen een lange tijd geheim. Tot afgelopen zaterdag, toen Kylie een carrousel met foto’s op Instagram plaatste. Op die foto’s is haar zoon voor het eerst volledig te zien. Awh!

Wolf

Op 2 februari 2022 werd Wolf Jacques Webster geboren. Hoewel Kylie en Travis in eerste instantie blij waren met de naam die ze voor hun zoon hadden gekozen, maakte Kylie in maart 2022 bekend dat het jongetje geen Wolf meer heet. Ze vertelde dat ze de naam toch niet bij hem vond passen.

Kylie en Travis hebben samen twee kinderen. Op 1 februari 2018 kwam dochter Stormi ter wereld, en op 2 februari 2022 werd Aire geboren. Naar verluidt zijn Travis en Kylie helaas opnieuw uit elkaar. Zo bevestigde een bron begin deze maand aan Us Weekly dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet en goede vrienden blijven.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws