Chantal Janzen verbluft volgers met bikinikiekje

Ooh la la!

Lees ook

Het hete weer laten we – gelukkig – weer een beetje achter ons. Alhoewel, dit weekend lopen de temperaturen weer lekker op. Hello summer! Dit moet Chantal Janzen ook gedacht hebben, want de presentatrice trok de kleding uit voor een bikini-fotoshoot. Dat zijn we niet van de blondine gewend!

Special occasion

We zien de 43-jarige presentatrice niet vaak in bikini rond paraderen – ze ziet er altijd keurig gestyled uit – maar voor haar tijdschrift &C maakt ze wel eens een uitzondering. Ook deze maand prijkt Chantal op de cover van haar blad en daarvoor kreeg ze een perzikkleurige bikini die ze mocht dragen. De zuurstokroze zonnebril maakt de look helemaal af!

Positieve reacties

1,7 miljoen (!) volgers een bikinifoto voorschotelen: je moet het maar durven. Chantal kennende maakt dat haar helemaal niks uit. Zo krijgt ze ook ontzettend positieve reacties op de Insta-post. Olcay Gulsen, columnist voor Chantals blad, reageert: “Chica ❤️”. Ook styliste Manon Meijers doet een duit in het zakje: “Hooooooooi 🧡🔥”. Daar zijn Chantals volgers het zeker over eens: dit kiekje is heter dan heet! Ooh la la!

Oma Chantal

Enne, dat terwijl ze onlangs oma is geworden (al is dat zeker geen reden om met dit weer geen bikini aan te doen natuurlijk)! Chantals stiefdochter, Esmee Geeratz, beviel 30 juni van een zoontje. Cute! De presentatrice wordt met haar 43 jaar al vroeg oma, maar is hartstikke blij met haar lieve kleinkind. Zo schreef ze in haar Stories: “Wij zijn dus al 3 weken stiekem dolverliefd op deze prachtige lieve jongen en ontzettend trots op zijn ouders, en dat mag iedereen nu weten ❤️.”

Bron: Instagram @chantaljanzen.official | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook