Chantal Janzen deelt lief kiekje van zoontjes samen

Aaahw!

Lees ook

Chantal Janzen en hubby Marco Geeratz hebben samen een groot samengesteld gezin. Samen hebben ze twee zoontjes, James en Bobby, en Marco heeft nog drie kinderen met zijn vorige vrouw. Gelukkig klikt het ontzettend goed en vormen ze one happy family met z’n allen. Op Instagram deelt Chantal namelijk regelmatig kiekjes van haar kids en ook deze keer laat ze met een foto de harten van haar volgers smelten.

James en Bobby

De presentatrice deelt een kiekje van jongste telgen James en Bobby samen. De twee kids zitten samen op de stoel in de tuin en dat levert een schattig beeld op.

“Om ze met z’n tweeën te zien zitten iedere dag”, schrijft Chantal. “Die grote die verhalen vertelt over Gotham city, ja er schijnt een overstap aan te komen naar Batman, tegen die kleine. Klein groot geluk. Nee, gewoon heel groot geluk ❤️ Kruip maar vaak genoeg bij elkaar, mensen. Is belangrijk”, luidt de caption.

Reacties

Volgers van Chantal smelten weg bij het kiekje. “Mooiste wat er is! 😍😍😍”, schrijft Samantha Steenwijk bij de foto. Bibi Breijman, Kim Kötter en Bettina Holwerda laten hartjes achter in de comments.

Gezin

De presentatrice vertelde onlangs nog dat ze op het gelukkigst is als ze haar vijf kinderen samen ziet. “Hoe lief ze voor elkaar zijn en hoeveel lol ze hebben, samen met hun allerleukste vader.” Hoe makkelijk het gezin nu met elkaar omgaat, zo was dat vroeger zeker niet altijd het geval. “Ups, downs, begrip, onbegrip, verdriet, teleurstelling, fouten, geluk, verlies, verwachtingen, onvolwassenheid als volwassene zijnde, kortom: zoveel dingen waar ik NIET trots op ben”, deelt Chantal openhartig.

“Maar, dat is ook ok. En allesbehalve raar”, ging ze verder. “Je zet meerdere vreemde mensen ineens bij elkaar, puur en alleen omdat er twee volwassenen zijn die per se samen willen zijn. Maar omdat er altijd genoeg liefde was, kwam het goed. Dan was en is het goed. Echt waar. En wordt het ’t allermooiste in je leven, waar je van alle dingen die je doet of hebt gedaan het meest trots op kunt zijn. Moet zijn. Want het was soms hard werken, voor ieder van ons, en het gaat bij niemand alleen maar makkelijk. Het is namelijk niet niks, (bonus)moeder worden en zijn, maar uiteindelijk is dat wat ‘niet niks’ was, alles.” Kippenvel!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook