Yes! De docu van Suzan & Freek staat nu op Netflix

'Een spannend moment, want vanaf nu is onze documentaire voor iedereen op Netflix te zien.'

Fans van het ge-wel-dige zangduo Suzan & Freek konden vandaag hun geluk niet op. Vanaf vandaag staat namelijk hun gloednieuwe documentaire ‘Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij‘ op Netflix. Exciting! In deze docu kunnen we zien hoe hun afgelopen jaar eruitzag, maar zijn de twee ook de archieven ingedoken.

Een jaar lang gevolgd

Voor het maken van de docu zijn Suzan & Freek een jaar lang gevolgd door een cameraploeg. “Grappig genoeg hebben we er gaandeweg eigenlijk niet heel veel van meegekregen, omdat we gewoon ons ding hebben gedaan. We waren zo druk dat we vaak die camera’s niet heel erg in de gaten hadden”, blikt Suzan terug. “Maar ik vond het best wel spannend om te kijken hoe vrienden en familie ertegenover stonden. Die vonden het juist ook wel leuk om hun kant van het verhaal een keer te vertellen en te laten zien hoe zij het beleefden. Ik vond het heel leuk om ook terug te zien dat iedereen heel erg zichzelf is en dat iedereen het op zo’n eigen manier beleeft.”

Spannend moment

Het gelukkige stel deelt zelf ook enthousiast op hun Instagram-account dat hun documentaire eindelijk op Netflix te zien is. “Een spannend moment, want vanaf nu is onze documentaire voor iedereen op Netflix te zien”, beginnen ze hun bericht. “Een inkijkje in ons leven, en hoe wij en onze familie & vrienden dit beleven. Onze carrière is de afgelopen vier jaar zo snel gegaan dat het soms moeilijk is dit mentaal bij te benen – gelukkig hebben we daarin elkaar, om alle mooie momenten te delen maar ook om elkaar overeind te houden als dit nodig is.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Reacties

In de reacties praten vrienden, familie en volgers ook vol lof over het koppel en hun nieuwe documentaire. “👩🏼 & 🧔🏼‍♂️. Hoera voor het charismatische duo uit de Achterhoek! ❤️ Van harte gefeliciteerd met de lancering van jullie eigen docu. Ik zol d’r vanaovend ‘ns lekker veur gaon zitt’n! 📺 😀👊🏼”, reageert Ard Gelinck. Ook goede vriend Snelle reageert met: “🤘🤘”, en vriendin Sanne Hans reageert: “❤️”

Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij is nu te zien op Netflix.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws