Jill over EMIDJ: ‘Die meiden maakten me heel onzeker’

'Zij stappen gelijk mooi hun bed uit, en ik heb dan een opgeblazen kop'

Gisteren konden we voor het eerst na bijna twaalf (!) jaar genieten van een hoop drama in Echte Meisjes in de Jungle. Natuurlijk keken we uit naar de goedgebekte Michella Kox, Janice Blok en Fabiola, maar ook Big Brother-winnares Jill Goede gaat dit seizoen het avontuur aan in de jungle. Op Instagram vertelt de blondine dat het voor haar best confronterend was om omringd te zijn met ‘zulke mooie meiden’.

Banger en banger

Jill schrijft op haar Instagram dat ze volmondig ‘ja’ zei toen ze gevraagd werd voor het programma, want ‘wie krijgt nu zo’n vette kans’. Toch werd ze in de aanloop naar de start van het nieuwe seizoen naar eigen zeggen ‘banger en banger’. “Ik kreeg ook steeds meer namen te horen en dacht: Oh nee, met al die mooie meiden val ik echt in het niks…”

Klein meisje

De winnares van Big Brother schrijft dat ze, toen ze de namen van de andere meiden te horen kreeg, meteen hun social media ging checken. “Ik wist niet dat ik zo onzeker kon zijn als alles van me werd afgepakt”, aldus de blondine. “Ik zag er zo tegenop om weg te gaan, wat heb ik lopen janken! Mijn telefoon werd afgenomen en ik voelde me weer als een klein meisje die opkeek tegen al die mooie meiden in de jungle.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Onzeker

Ook tijdens de aflevering zegt Jill dat ze erg onzeker kan worden van het uiterlijk van de andere ladies in het programma. “Zij stappen gelijk mooi hun bed uit. Ik heb dan een opgeblazen kop. Hier merk ik dat ik best wel opkijk naar die meiden, hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker”, deelt ze eerlijk. Toch voelde de blondine zich tijdens de opnames steeds beter. “Ik voelde me steeds meer thuis in de groep en besefte dat ik er ook wel mag zijn om wie IK ben.” You go, girl!

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien op Videoland. 

Bron: RTL Boulevard, Instagram @jillgoede_ | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws