Valerio Zeno over Echte Meisjes in de Jungle: ‘Lukte niet om ze in toom te houden’

'Ik vermoed dat er een aantal met een soa zijn teruggekomen'

Nog maar één week totdat het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle op Videoland van start gaat. De trailer beloofde al héél veel drama en juicy momenten en nu doet presentator Valerio Zeno daar nog een schepje bovenop in gesprek met RTL Boulevard.

Deelnemers

Sinds bekend werd dat Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah het avontuur van hun leven aangaan in Echte Meisje in de Jungle, kunnen wij niet wachten om de afleveringen te bingen. In het programma – dat meer dan 10 jaar geleden voor het laatst te zien was – gaan verschillende bekende Nederlandse realitysterren de strijd met elkaar aan in de jungle. Dit jaar doen de dames dat onder leiding van de nieuwe presentator Valerio Zeno.

Soa’s

Volgens Valerio wordt het een seizoen om van te smullen en zitten er veel bijzondere momenten in. “Als je bijvoorbeeld naar Expeditie Robinson kijkt, dan zie je dat ze aan een prachtig strand zitten met hemelsblauw water. Daar kun je je wel wassen”, zegt Valerio. “Maar die meiden verbleven in de jungle en daar is het water echt niet helder. En zij moesten zich dan eventueel in dat troebele water gaan wassen. Ik vermoed dat er een aantal met een soa zijn teruggekomen.”

Ruzies

In de trailer konden we verder al zien dat er een hoop ruzie was tussen de meiden. “Het lukte helemaal niet om ze allemaal in toom te houden en dat hoefde ook helemaal niet. Ze mochten allemaal zichzelf zijn”, vervolgt Valerio. Dat was soms ook wel uitdagend, want de meiden raakten snel afgeleid. “Dan was ik met het uitleggen van de spelregels bezig en dan was ik halverwege – en dat gebeurde echt iedere keer – en dan kwamen er al 1001 vragen. Dan denk je echt: ‘wacht nou even een minuut, want dit leg ik allemaal uit'”.

Waardoor ontstaat er dan drama? Het meest opzienbarende vond Valerio dat je twee teams had en dat deze teams beiden een yel hadden bedacht waarin het andere team werd beledigd. “Yel yel yel, blauw gaat naar de hel”, zo jubelde het rode team volgens Valerio. “Het andere team werd furieus van deze yel. Je verwacht het niet en zou denken dat dit alleen in groep 8 gebeurt, maar het gebeurde ook in de jungle van Laos”, aldus de presentator.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk, Rob Jacobs

Laatste nieuws