Wait, what? Dit is de bekende ex van Big Brothers’ Danny

Deze dame kennen we allemaal!

De week begint geweldig voor liefhebbers van realityshows. We kunnen vanaf vandaag namelijk niet alleen genieten van Echte Meisjes in de Jungle, maar ook Big Brother gaat vanavond weer van start. Toen vorige week de deelnemers van Big Brother bekend werden gemaakt, viel ons iets op. Big Brother-deelnemer Danny Volker heeft namelijk een wel héél bekende ex!

Meet Danny

Vanavond om 20:30 uur kunnen we voor het eerst kijken naar Big Brother en dus naar Danny. En dat is geen straf, want deze spierbundel is niet – to say at least – onaantrekkelijk om naar te kijken. Danny is altijd al fanatiek sporter geweest. Zo had hij onder andere een sportcarrière in Australië en speelde hij in het Nederlands rugby-team onder de 18. Inmiddels is deze hottie personal trainer en heeft hij zich gespecialiseerd in crossfit.

Oude bekende

Toen de foto van Danny voorbijkwam, gingen er bij ons meteen wat belletjes rinkelen. Kun je het nog niet plaatsen? We helpen je een handje. Deze knapperd is namelijk de ex van fitgirl Gaby Blaaser – die vanaf vandaag te zien is in Echte Meisjes in de Jungle! In 2021 hadden de sportievelingen een relatie.

Nieuwe liefde(s)

Dat deze twee allang niet meer samen zijn, moge duidelijk zijn. Gaby maakte namelijk onlangs bekend dat zij en haar nieuwe lover Robin een kindje verwachten. De tortelduifjes maakten er geen geheim van dat de baby een ongelukje was, maar zijn wel ontzettend blij met het onverwachte wonder. “The best accident that ever happened to us ❤️”, schreef Gaby op Instagram toen ze het babynieuws bekendmaakte. Wij zijn in ieder geval super blij voor haar, en natuurlijk ook heel benieuwd hoe haar ex Danny het ervan af gaat brengen in Big Brother!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Big Brother

Laatste nieuws