Na 11 jaar blikt Michella Kox terug op Echte Meisjes in de Jungle

En ze verklapt alvast wat juice over het nieuwe seizoen. Can't wait!

OMG, vanaf maandag kunnen we ein-de-lijk kijken naar het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Dat het eerste seizoen uitkwam, is inmiddels alweer elf jaar geleden. Maar the one and only Michella Kox zijn we natuurlijk nooit vergeten. Eerder werd al bekend dat we ook komend seizoen van de realityster kunnen genieten. In een video van RTL blikt Michella nu terug op het eerste seizoen. Met daarin: een hoop drama, maar óók een hechte vriendschap!

Een hele andere Michella

In de video van de RTL-serie Terug naar Toen vertelt Michella dat ze in elf jaar aan de ene kant wel, maar aan de andere kant ook niet veel veranderd is. “Ik ben nog steeds een draak”, zegt de realityster. “Met mij in de jungle leven vindt niemand leuk, dat weet ik zeker. Maar mijn leven was twaalf jaar geleden wel zó anders. Ik was getrouwd, ik had een gezin; ik was een hele andere Michella.”

Drama

Het avontuur verliep anders dan verwacht voor Michella. “Ik weet nog goed dat toen ik voor de eerste keer gevraagd werd, dat ik dacht ‘oh wat leuk! Met allemaal leuke meiden in de jungle!’, en dat ik daar kwam en erachter kwam dat er veel meer achter zat.” Volgens de realityster was haar deelname aan het programma één groot drama, inclusief poepen in de bosjes, het eten van kikkers en slapen in een tent, vol angst voor de insecten om haar heen.

Hechte vriendschap

Toch heeft Michella aan het avontuur wel een mooie vriendschap overgehouden. “Ik en Leslie deelden onze angst voor vliegen. Wij leerden elkaar kennen op de airport en we zaten alle twee te janken omdat we moesten vliegen. Ik zat helemaal onder de pillen en Les was ook heel bang en omdat niemand anders dat had, kregen wij echt een band.” Inmiddels, bijna twaalf jaar later, spreken de twee elkaar nog. “Ze heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart”, aldus Michella. Hoe lief!

Ook heeft de realityster nog wat mooie woorden over voor oud-deelneemster Britt Dekker. “Hou op met mij hoor, dat kind heeft zichzelf zo omhooggewerkt. Dat heeft ze echt goed gedaan, ik ben hartstikke trots op haar. Doe het maar eens: van dom blondje naar Linda de Mol-ster. Ik kan er niet anders dan respect voor hebben.”

Juice met Janice

Als Michella kijkt naar het nieuwe seizoen, vallen de deelnemers van elf jaar geleden nog mee. “Dit waren ellendige wijven… Moeders, moeders, moeders. Die zou je allemaal achter het behang willen plakken.” Vooral over Janice is de realityster niet te spreken. “Met Janice moet je mij nooit meer in de jungle zetten. Zet mij met honderd Amanda’s, maar nooit met een halve Janice.”

Of we Michella na het nieuwe seizoen nóg een keer haar intrede zullen zien maken in Echte Meisjes in de Jungle, verklapt ze nog niet. “Zeg nooit nooit. Ik haat de jungle en de jungle haat mij, maar toch hou ik van de jungle.”

Dit belooft zooooveel drama, we can’t wait!

Bron: RTL | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws