Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Meisjes in de Jungle vanaf vandaag te zien op Videoland

Finally!

The wait is finally over! We hebben er weken naar uitgekeken, maar vandaag is het dan ein-de-lijk zover: Echte Meisjes in de Jungle is weer te zien op Videoland. En dat begint goed, want de streamingdienst trakteert ons meteen op de eerste twee afleveringen.

Echte Meisjes

Sinds bekend werd dat Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah het avontuur van hun leven aangaan in Echte Meisjes in de Jungle, kunnen wij niet wachten om de afleveringen te bingen. In het programma – dat meer dan 10 jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds vers in het geheugen van veel mensen gegrift staat – gaan verschillende bekende Nederlandse realitysterren de strijd met elkaar aan in de jungle. Dit jaar doen de ladies dat onder leiding van een nieuwe presentator, namelijk Valerio Zeno.

Bijzondere momenten

Volgens Valerio wordt het een seizoen om van te smullen en zitten er veel bijzondere momenten in. “Als je bijvoorbeeld naar Expeditie Robinson kijkt, dan zie je dat ze aan een prachtig strand zitten met hemelsblauw water. Daar kun je je wel wassen”, zei de kersverse presentator eerder in gesprek met RTL Boulevard. “Maar die meiden verbleven in de jungle en daar is het water echt niet helder. En zij moesten zich dan eventueel in dat troebele water gaan wassen. Ik vermoed dat er een aantal met een soa zijn teruggekomen.”

Drama en ruzies

In de trailer konden we verder al zien dat er een hoop ruzie was tussen de meiden. “Het lukte helemaal niet om ze allemaal in toom te houden en dat hoefde ook helemaal niet. Ze mochten allemaal zichzelf zijn”, aldus Valerio. Dat was soms ook wel uitdagend, want de meiden raakten snel afgeleid. “Dan was ik met het uitleggen van de spelregels bezig en dan was ik halverwege – en dat gebeurde echt iedere keer – en dan kwamen er al 1001 vragen. Dan denk je echt: ‘wacht nou even een minuut, want dit leg ik allemaal uit'”.

Waardoor ontstaat er dan drama? Het meest opzienbarende vond Valerio dat je twee teams had en dat deze teams beiden een yel hadden bedacht waarin het andere team werd beledigd. “Yel yel yel, blauw gaat naar de hel”, zo jubelde het rode team volgens Valerio. “Het andere team werd furieus van deze yel. Je verwacht het niet en zou denken dat dit alleen in groep 8 gebeurt, maar het gebeurde ook in de jungle van Laos”, aldus de presentator. Wij gaan vandaag meteen de eerste twee afleveringen bingen!

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien op Videoland. 

Bron: Grazia archief, RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs