Zien! Videoland deelt trailer Echte Meisjes in de Jungle

Drama incoming!

The wait is almost over! Nog maar een paar dagen geduld en dan kunnen we ein-de-lijk weer genieten van Echte Meisjes in de Jungle. Om het wachten iets dragelijker te maken, heeft Videoland alvast de volledige trailer gedeeld. En we moeten zeggen: dit belooft veel goeds!

Echte Meisjes

Sinds bekend werd dat Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah het avontuur van hun leven aangaan in Echte Meisje in de Jungle, kunnen wij niet wachten om de afleveringen te bingen. In het programma – dat meer dan 10 jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds vers in het geheugen van veel mensen gegrift staat – gaan verschillende bekende Nederlandse realitysterren de strijd met elkaar aan in de jungle. Dit jaar doen de ladies dat onder leiding van de nieuwe presentator Valerio Zeno.

Drama en ruzie

Meerdere dames hebben de afgelopen weken al het een en ander uit de doeken gedaan over wat we kunnen verwachten. Ook heeft Videoland al een korte teaser gedeeld. Toch wachten wij met smart op meer beelden! Lucky us, want de streamingsdinest heeft nu de volledige trailer van Echte Meisjes in de Jungle gedeeld. Enne, de eerste beelden stellen zeker niet teleur. We zien namelijk meteen een heleboel drama en ruzie onderling.

Ook weten we nu dat de opnames plaatsvonden in Laos. Al weten niet alle meiden waar dat precies ligt… Verder zien we de dames strijden om een overnachting in het luxe kamp en komen er een heleboel ongemakken in de jungle voorbij. Drama incoming! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Reacties

Uit de reacties onder de post blijkt wel dat wij niet de enige zijn die niet kunnen wachten op de afleveringen. “Ik kan niet wachten 😂” en “Zin in ❤️”, klinkt het veelvuldig. “Wat een zoooooooitje!!! Hilarisch nu al🤣🤣🤣!! #teamkelly❤️”, reageert Jethro, de vriend van Kelly. “Oh Gosh 😮 mama sorry voor me taalgebruik 😂❤️🙉”, schrijft Fabiolo. Channah laat weten: “Wat zal ik erover zeggen… Dat klinkt zeker hartstikke leuk. Een groep samengestelde meiden, die allemaal nogal verschillen. Het was in ieder geval een bijzondere ervaring! 🤣”

Echte Meisjes in de Jungle is vanaf 9 januari te zien bij Videoland. 

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws