Oeh la la! Eerste zoen in Prince Charming is een feit

Romantisch!

Vandaag is aflevering 5 van Prince Charming alweer te zien op Videoland. Vorige aflevering werd duidelijk dat een van de deelnemers een oude bekende is van prins Diego én zagen we hoe de knappe Virgil de Griekse villa verliet. Vandaag zien we in het populaire liefdesprogramma dat er voor het eerst uitgebreid gezoend wordt. We praten je bij!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Prince Charming. 

Een knallend begin

De aflevering begint banging – letterlijk, want tijdens het sporten ’s ochtends krijgt deelnemer Edo een zware stang in zijn gezicht. Zelf vreest de hottie dat de wonden gehecht moeten worden, maar uiteindelijk blijkt de schade mee te vallen. Edo gaat ’s avonds namelijk gewoon mee stappen in een club. Eenmaal daar steelt vooral Jeremy de show met zijn dansmoves – wat een losse heupjes!

Romantisch moment

Ondanks de moves van Jeremy zijn het mede-deelnemers Davin en Joey die van de knappe prins een ‘VIP ticket’ ontvangen. Dat betekent dat de mannen recht hebben op wat exclusieve tijd met met Diego. Lucky bastardsDegene die zijn tijd echt goed benut, is Joey. Tijdens hun momentje samen gebeurt er namelijk iets magisch: de twee delen op een prachtige plek een uitgebreide kus. Ahw, how romantic!

Scheve gezichten

Toch blijken de andere deelnemers – suprise, suprise – niet zo enthousiast over de zoen. Vooral Rajeen en Davin hebben hun twijfels over hun aanwezigheid in de villa, terwijl “alles al beslist lijkt”. Joey probeert de mannen gerust te stellen door hen op het hart te drukken dat een eerste zoen nog niet meteen betekent dat de prins niet verder gaat kijken.

Tijdens de dasspeldceremonie zien we dat Theo – inderdaad, die met corona – de eerste speld krijgt. Voor Davin en Jeremy valt helaas het doek. Wij kijken nu alweer uit naar de volgende aflevering!

Bron: Love Reality | Beeld: Prince Charming (Videoland)

Laatste nieuws