Prince Charmings Virgil verklapt: ‘Ik heb een vriend’

Hoe leuk!

Het nieuwe seizoen van Prince Charming is in volle gang en inmiddels hebben we al afscheid moeten nemen van een aantal knappe mannen. In de laatste aflevering moest Virgil helaas zijn koffers pakken en het zonnige Kreta verlaten. Bij RumagTV blikt hij terug op zijn deelname én verklapt hij dat hij inmiddels alsnog gelukkig is in de liefde!

Niet single

In de vierde aflevering besloot Virgil om vrijwillig zijn koffers te pakken en naar huis te gaan. Virgil mag dan misschien niet de liefde hebben gevonden bij Diego, maar eenmaal terug in Nederland heeft cupido alsnog raak geschoten voor hem! In de video van RumagTV verklapt Virgil namelijk dat hij niet meer vrijgezel is.

“Ik heb een vriend”, vertelt hij lachend wanneer presentatoren Fawrynotsawry en René Watzema hem die vraag stellen. “Ik heb hem leren kennen via datingapps”, vertelt hij met een big smile. “Het is leuk”, zegt hij tot slot. Wie de man in kwestie is, houdt Virgil nog even voor zichzelf. Oeh la la!

Terugblik

Op Instagram heeft Virgil dit weekend wel kort teruggeblikt op zijn Prince Charming-avontuur. “Yes, yes, yes, I know guys it was a very short, emotional, but also a powerful journey for me!”, schrijft hij.”Mensen die me natuurlijk kennen weten dat ik zoiets zoals dit niet zo snel zou doen but I’m glad that I did it! Ik heb mooie mensen leren kennen die me allemaal 1 voor 1 gesteund hebben. Big thanks to the boys❤️, de prins👑 en iedereen die aan het programma hebben gewerkt❤️”, aldus Virgil.

Bron: RumagTV | Beeld: Jasper Suyk (Videoland)

 

Laatste nieuws