Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrijwillige vertrekker in Prince Charming: ’Het is mij allemaal net iets te heftig’

Voor één van de heren was het verblijf in de Griekse villa maar van korte duur.

Gisteren was het alweer tijd voor de vierde aflevering van Prince Charming! Vorige week zagen we dat twee nieuwe mannen hun intrede maakten in de villa om het hart van prince Diego te veroveren. Maar voor één van de heren was het verblijf in de Griekse villa maar van korte duur...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Prince Charming. 

Oude bekende

De nieuwe heren, Virgil en Jeremy, kwamen de villa binnen na het vertrek van Jordie, Gürsay en Nick. De dag begon voor de nieuwkomers met een koninklijk ontbijtje met prince Diego, zodat ze elkaar kunnen leren kennen. Al heeft Jeremy in dit geval een streepje voor, want al snel wordt duidelijk dat hij een oude bekende is van Diego. De twee kennen elkaar van de Gay Pride in Amsterdam. “Dag Jeremy, fijn je weer te zien”, zegt Diego. “Wie had dat gedacht? We hebben elkaar een tijd niet gesproken. Gek om hier dan weer zo te zitten.” reageert Jeremy.

De prins wil natuurlijk graag weten wat Jeremy komt doen in de villa. 'We hebben elkaar leren kennen in een tijd dat we allebei in een relatie zaten" begint Jeremy. "ik denk dat we elkaar nooit op deze manier hebben leren kennen en ik denk zeker dat jij mijn type bent. Dat is de reden dat ik hier zit" Diego glimlacht. Dat de twee een klik hebben spat ervan af.

Griekse avond

Verder staat de aflevering in het teken van de Griekse avond, die de heren hebben georganiseerd voor prince Diego, met als hoogtepunt: stoelendans! Edo weet wederom te winnen en krijgt één-op-één momentje met de prince. Ook mag Diego zelf iemand uitkiezen voor zo'n momentje. Hij kiest Jeremy: ‘omdat hij het beste danste’. Hmm, of smaakte het ontbijtje met Jeremy van de ochtend gewoon naar meer?

Twee heren ontbraken bij de thema avond omdat zij zich niet goed genoeg voelden. Theo lag ziek op bed en blijkt later corona te hebben, en Virgil voelt zich eigenlijk toch niet op zijn plek in de villa...

Vertrek

Virgil, die nog maar net zijn entrance heeft gemaakt in de villa, besluit nog voor de stropdassenceremonie te vertrekken. "Ik ga ermee stoppen" laat hij weten aan de prince. "Het is mij allemaal net iets te heftig. Het is blijkbaar toch niet my kind of way to find love" legt hij uit. Tijdens de stropdassenceremonie kondigt Diego het vrijwillige vertrek van Virgil aan. Hij is tevens de enige die zijn exit maakt, want alle andere mannen krijgen een speld. Op naar de volgende aflevering!

Bron: Love Reality, Prince Charming/Videoland | Beeld: Jasper Suyk