Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay: nieuw seizoen Married at First Sight vandaag van start

Wij gaan ervoor zitten!

Trouwen met een totaal onbekende: wij weten niet of we het zouden durven, maar de deelnemers van Married at First Sight gaan er in het populaire programma helemaal voor. Voor hen spannend, voor ons niets meer dan heerlijk vermaak. Hoewel het lijkt alsof het vorige seizoen pas net is afgelopen, gaat er vandaag alweer een nieuwe van start.

Match or mistake

Na de eerdere seizoenen van Married at First Sight kwam het programma vorig seizoen met een totaal nieuwe twist, match or mistake. De stellen die met elkaar trouwden, kregen hierbij niet alleen met elkaar te maken, maar ook met de andere koppels die meededen. Deze nieuwe insteek zorgde voor - good for us - véél meer drama dan we gewend waren van het programma.

Zo keken we onder andere naar Yvette en Mark, die eerst heel happily married leken, totdat hun opbloeiende liefde werd verstoord door het gerucht dat mede-deelneemster Evelien eerder contact had gehad met Mark, iets waar zij obviously nog niet overheen was. Ook de verhaallijnen over Deveny en Feyyaz en Kendall en Rizwan leverden super veel juice op. En naast alle drama ontstond er tijdens dit programma ook nog een - nou ja, almost - prachtig sprookje: Laury en Toychyro leken tijdens de opnames elkaars grote liefde, maar helaas werd onlangs bekend dat de twee hun relatie hebben verbroken. Jammer!

Gloednieuw seizoen

Maar niet getreurd, want vanaf vandaag kijken we weer naar een aantal deelnemers die kans maken op ware liefde. Dit seizoen kunnen we weer veel drama verwachten, want ook nu worden de samengestelde koppels blootgesteld aan de andere deelnemers. En dat betekent maar één ding: juuuuice! Het team van Married at First Sight bestaat dit seizoen uit Patrick van Veen (gedragsbioloog), Eveline Stallaart (seksuoloog) en Anne Campagne (singles- en relatiecoach). Zij zullen de koppels tijdens het programma begeleiden. Vanavond om 20:30 uur is de eerste aflevering te zien. Wij gaan ervoor zitten!

Bron: Gids.tv | Beeld: Married at First Sight (RTL)