Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh, nieuw programma: na B&B nu ook Winter Vol Liefde!

Wij hebben er nu al zin in!

Rest in the mountains. Family couple holding hands and walking in the snowy pine mountains at sunset. The concept of recreation and tourism in winter.

Afgelopen zomer hebben we ontzettend gesmuld van het datingprogramma B&B Vol Liefde, en voor alle lovers van deze juicy content is er alwéér goed nieuws: RTL komt namelijk met het nieuwe programma Winter Vol Liefde. Het concept? Ondernemers in wintergebieden gaan op zoek naar de ware liefde. Het programma wordt gemaakt door de makers van B&B Vol Liefde en Boer zoekt Vrouw. Als dát niet leuk wordt!

Spraakmakende verhaallijnen

Inmiddels zijn er door RTL al twee seizoenen uitgezonden van B&B Vol Liefde, die ook op Videoland te bingen zijn. In het eerste seizoen keken we onder andere naar de spraakmakende verhaallijnen over de uitgesproken Debbie in Italië, de 'lieve' Vincent en de vier veelbesproken oudere dames in het ware Portugese paleis van Jacob.

Na dat grote succes kon RTL natuurlijk niet anders dan met een brand new season komen, en dat hebben we geweten: onder andere Astrid in Oostenrijk, Denise in Spanje en Richard in Portugal zorgden ervoor dat wij – soms met een beetje plaatsvervangende schaamte – heerlijk konden genieten voor de buis.

Tijd voor een nieuwe insteek

Nu we de eerste twee seizoenen alláááng gebingewatched hebben, vinden wij dat het weleens tijd wordt voor nieuwe juicy content. En daar komt RTL, right on time met een gloednieuw programma! In Winter Vol Liefde worden single dutchies gevolgd die ons kikkerlandje hebben verlaten om hun dromen na te jagen in het buitenland. Zij hebben bijvoorbeeld een restaurant geopend, of zijn aan de slag gegaan als ski-leraar.

So: ben je of ken je iemand die vetrokken is naar een mooi, winters oord en nog wel wat liefde kan gebruiken? Hier kun je jezelf of iemand anders aanmelden voor het programma. Zelf zin om de liefde te ontdekken met een knappe snowboard teacher? Op dezelfde site kun je je ook aanmelden om langs te komen bij één van de deelnemers. Wanneer het nieuwe datingprogramma te zien is, is nog niet precies duidelijk. Wel zegt RTL dat het ergens rond het najaar wordt uitgezonden. Nog even geduld dus!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: iStock

Lifestyle
  • Rest in the mountains. Family couple holding hands and walking in the snowy pine mountains at sunset. The concept of recreation and tourism in winter.