Kendall blikt terug op deelname Married at First Sight

'Rizwan en ik zijn helaas niet voor elkaar gemaakt.'

Lees ook

Het Married at First Sight: Match or Mistake-avontuur van Kendall en Rizwan zit er helaas op. In de aflevering van maandag was te zien dat de twee besloten uit elkaar te gaan tijdens de stay-or-leave-ceremonie. Op Instagram blikt Kendall terug op haar deelname aan het liefdesprogramma.

Rollercoaster

“Dit was het dan, ons avontuur is voorbij…”, begint Kendall haar bericht op Instagram. “Het was een rollercoaster aan emoties. We leefden in onze MAFS-bubbel. Van hoge pieken naar diepe dalen.” Kendall vervolgt met dat ze niet altijd tactische uitspraken deed. “Soms had ik dingen anders moeten verwoorden of anders moeten aanpakken. Dat zie ik zelf natuurlijk ook.”

“Ik ben verre van perfect en maak mijn fouten. Toch ben ik dankbaar voor de lessen die ik er voor mezelf uit heb kunnen halen en voor het bijzondere avontuur dat wij met z’n allen hebben beleefd.”

Ook benadrukt Kendall in haar bericht dat de kijker niet alles ziet wat er gebeurt. “De kijker ziet maar een heel klein deel van een veel groter verhaal. Oordeel niet snel als je er zelf niet bij bent geweest. Het is en blijft tv, bepaalde dingen worden nu eenmaal uitgelicht en/of geknipt en geplakt.”

Rizwan

Kendall blikt als laatst nog even terug op haar huwelijk met Rizwan. “Wij zijn helaas niet voor elkaar gemaakt. Ik denk dat wij het hier beiden volledig over eens zijn. We haalden soms het slechtste in elkaar naar boven, wat heftige emoties teweegbracht. Ik kon soms gewoon niet meer helder nadenken en relativeren. Er komt zoveel op je af”, verklaart Kendall.

Hoewel het tussen Kendall en Rizwan niet altijd boterde, lijkt het erop dat de twee hun MAFS-avontuur goed hebben afgesloten. Kendall sluit haar bericht dan ook af met dat ze Rizwan het allerbeste gunt. “Rizwan is een goed mens met het hart op de juiste plek. Ik gun hem dan ook het allerbeste en hoop dat zijn ware alsnog snel op zijn pad komt.” Awh!

Beeld: RTL (Andy Tan)

Laatste nieuws

Zie ook