Cute: Married at First Sight krijgt romantische wending

Maar helaas waren niet alle final vows romantisch… 

Het liefdesexperiment van de Married at First Sight: Match or Mistake-deelnemers zit erop! In de nieuwste aflevering van het programma, spreken de koppels hun final vows uit. En hoewel een aantal stellen ervoor kiest uit elkaar te gaan, is er ook een stel dat in de wolken is met elkaar. 

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering 17. 

Mistake

Het moge duidelijk zijn dat het MAFS-avontuur voor Fayyaz en Deveny anders verliep dan ze hadden verwacht. Hoewel de twee het in het begin gezellig hadden, botsten ze uiteindelijk behoorlijk met elkaar. Ze besluiten tijdens de final vows dan ook uit elkaar te gaan. 

Het huwelijk van Brian en Evelien ging ook niet bepaald over rozen, en dus kwam het niet als een verrassing dat de twee besluiten een punt achter hun romance te zetten. Toch kwamen de woorden van Brian hard aan bij Evelien. Zo vond hij dat Evelien denigrerend naar hem was geweest, en zich niet echt openstelde. “Ik ben een beetje teleurgesteld in hem. Het voelt als een trap na, en dat vind ik jammer. Dat had niet gehoeven”, vindt Evelien. “Ik moet het even laten bezinken”, deelt ze vervolgens met Brian. 

Ook Mark en Yvette, en Jesse en Roxy besluiten hun eigen weg te gaan tijdens de final vows. 

Match

Hoewel Anita toegeeft te twijfelen over haar toekomst met Alwin, deelt ze dat ze vindt dat de twee toch een match zijn. Ook Alwin vindt dat de twee een match zijn. “Ik ga volledig voor je. We gaan het laten werken, want jij bent voor mij een match”, deelt hij.

Dat lovebirds Toychyro en Laury tijdens de final vows de liefste woorden naar elkaar uitspreken, zagen we wel aankomen. Toch weet Toychyro zijn kersverse vrouw na de final vows te verrassen met een prachtig gebaar. “Je hebt al een paar keer aangegeven dat ik je man ben, en jij mijn vrouw. Maar je zei ook vaak dat ik je niet ten huwelijk heb gevraagd”, lacht Toychyro. “Dus bij deze: wil je met me trouwen?”, vraagt Toychyro als hij op één knie gaat voor Laury. “Ja”, reageert Laury verrast. Awh! 

Of Alwin en Anita en Laury en Toychyro nog samenzijn? Dat zien we volgende week in de MAFS-reünie. Fingers crossed! 

Beeld: Andy Tan

Laatste nieuws