Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Omg! Prince Charmings Jordie had relatie met andere kandidaat

Wait, what?

Helaas was het Prince Charming-avontuur voor Jordie van korte duur. Maar hoewel hij het hart van de prince niet wist te veroveren, heeft hij het wél heel gezellig gehad met een andere kandidaat. Dat onthult de (inmiddels weer) vrijgezel in de aftertalk van Rumag.

Momentje met de prince

In de aftertalk blikt Rumag-host René Watzema met afvallers Jordie en Nick terug op de derde aflevering van Prince Charming. Zo zien we een fragment waarin Joep een bijzonder momentje heeft in de auto met de prince Diego tijdens hun date. "Momentjes die jij niet had", grapt hij tegen Jordie. "Nou, ik heb wel met een andere kandidaat momentje gehad hoor", onthult hij vervolgens. Wait, what? 

Met wie?

Met wie? Dat wil Jordie niet zeggen. "Maar ik heb het wel met een kandidaat drie, vier maanden gezellig gehad na het programma", deelt hij. "En we zijn drie, vier maanden verder, dus het is nog steeds gaande", concludeert René. Maar dat blijkt niet het geval te zijn. "Het is niet meer gaande", vertelt Jordie. De prille liefde is dus sinds kort ook weer voorbij. "Dus je hebt nu liefdesverdriet", grapt René.

Meer dan een fling

Liefdesverdriet, daar heeft Jordie geen last van. Of het dan 'gewoon een fling was', vraagt René zich af? "Het was wel meer dan een fling", benadrukt Jordie. Of die persoon nog in het programma zit, dat wil hij niet loslaten. Maar dankzij een subtiel knikje van Nick, weten we dat dat inderdaad het geval is. Om wie het gaat blijft dus nog even een raadsel!

Bron: Rumag | Beeld: Jasper Suyk