Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nóg een oude bekende duikt op in Prince Charming

'Wie had dat gedacht?'

In de vorige aflevering van Prince Charming zagen we dat de groep afscheid moest nemen van drie medekandidaten. Maar er stonden ook twee nieuwe mannen te wachten bij de villa om de lege plekken op te vullen. En wat blijkt? Een van deze heren is een oude bekende van prince Diego!

Nieuwe gezichten

Het derde seizoen van Prince Charming is in volle gang. Na de eerste drie afleveringen heeft de prince al van maar liefst vijf mannen afscheid genomen: Bart, Leroy, Jordie, Gürsay en Nick. Hoewel de groep steeds kleiner wordt, zagen we in de vorige aflevering ook twee nieuwe mannen opduiken. Jeremy en Virgil maken in de volgende episode hun opwachting.

Nog een bekende

In een fragment uit de aflevering van morgen, dat Videoland alvast deelt, blijkt dat een van de heren geen onbekende is voor de prince. De nieuwe mannen worden uitgenodigd voor een ontbijt met Diego, zodat ze kennis kunnen maken met elkaar. "Nee, nee, nee, nee, nee", horen we Diego zeggen als Jeremy en Virgil aan komen lopen. "Nog een bekende", zucht hij hoofdschuddend. Jeremy en Diego kennen elkaar dus al. En het is niet de eerste kandidaat die de prince al kent, want ook Joep is een oude bekende van de prince.

Gay Pride

"Dag Jeremy, fijn je weer te zien", zegt Diego. "Jazeker. Wie had dat gedacht?" reageert Jeremy. "We hebben elkaar een tijd niet gesproken. Gek om hier dan weer zo te zitten." Waar de twee elkaar precies van kennen? "Als ik het me goed herinner, Gay Pride Amsterdam een aantal jaar geleden", blikt de prince terug. Wij zijn heel benieuwd hoe dit afloopt!

Prince Charming is elke donderdag te zien bij Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk