Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Twee nieuwe heren maken hun opwachting in Prince Charming

Surprise!

Het derde seizoen van Prince Charming is begonnen. Tijdens de eerste afleveringen maakten de twaalf vrijgezelle mannen voor het eerst kennis met prince Diego. In de nieuwste aflevering staan de eerste dates op het programma, moeten er opnieuw mannen naar huis én komen er ook nieuwe mannen bij.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Prince Charming. 

Eerste dates

Helaas was het Prince Charming-avontuur van korte duur voor Bart en Leroy. De twee moesten tijdens de eerste stropdassenceremonie meteen hun koffers pakken, omdat de prince geen klik voelde. Voor de overgebleven mannen stond er deze aflevering een gemaskerd bal op het programma. Maar voordat het zover was, moesten alle heren een eigen masker knutselen dat iets over hunzelf vertelde. Ook was het tijd voor de eerste echte dates. Diego ging samen met Jordie, Davin en Joep een jeeptour doen, waarbij hij ze alle drie beter heeft leren kennen. De aflevering eindigde wederom met een ceremonie, waarbij Diego maar liefst afscheid nam van drie mannen. Voor Jordie, Gürsay en Nick eindigde het avontuur.

Nieuwe mannen

De groep wordt snel kleiner nu er vijf van de twaalf mannen naar huis zijn gestuurd. Of toch niet... Want aan het einde van de aflevering maken twee nieuwe heren hun opwachting in het huis. Terwijl de groep Jordie, Gürsay en Nick uitzwaait, laten ze van zich horen vanaf het balkon. Wij stellen de nieuwe mannen graag aan je voor. Maak kennis met Jeremy en Virgil!

Jeremy - 31 jaar

Jeremy, HR Manager, is van de balans: work hard, play hard. Van nature wat meer op de achtergrond, maar hij kan ook een enorm feestbeest zijn – er staat regelmatig een feestje gepland. Daarnaast is hij ambitieus en niet bang om zijn mening te uiten. In een relatie vindt hij directe communicatie belangrijk. Niet kunnen dansen is een afknapper voor Jeremy, soepele heupen zijn een must!

Virgil - 31 jaar

De Haagse Virgil is van nature best rustig, maar kan ook wel een feestbeest zijn. Daarnaast is hij heel zorgzaam en loyaal naar zijn vrienden toe, die hem vaak om advies vragen. Hij werkt lange dagen in de horeca en in zijn vrije tijd gaat hij graag het terras op of blijft hij lekker thuis met een goede serie. Zijn ideale man heeft een goede kledingstijl en is een stuk langer dan hij zelf.

Drama incoming

Wederom twee knappe heren! Enne, de eerste beelden beloven alvast een flinke portie drama in de volgende aflevering. "Welkom in ónze villa", klinkt het. "Hebben jullie het leuk met elkaar, of doen jullie alsof?" vraagt Jeremy vervolgens aan de mannen die al in de villa verblijven. We can't wait!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk