Kelly Piquet openhartig over kinderwens met Max Verstappen

'Persoonlijk zou ik graag meer kinderen willen'

Kelly Piquet, de knappe vriendin van Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen, droomt van gezinsuitbreiding. De komende tien jaar wil ze zich gaan bezighouden met liefdadigheidswerk en de opvoeding van haar (toekomstige) kinderen. Aan de Nederlandse Vogue vertelt ze openhartig over haar kinderwens.

Kinderwens

Kelly heeft uit een eerdere relatie al een dochtertje van drie jaar, maar als het aan haar ligt komt daar dus nog kindje bij. In haar interview met Vogue Nederland laat Kelly dan ook weten dat ze komende tien jaar niet van plan is om stil te zitten. “Persoonlijk zou ik graag meer kinderen willen”, onthult ze.

Liefdadigehidsproject

Maar Kelly is niet alleen met haar eigen kinderwens bezig. “Mijn belangrijkste doel is een liefdadigheidsproject voor kinderen realiseren”, vertelt ze. “Toen ik in New York studeerde heb ik de eerste zomer vrijwilligerswerk gedaan in Tanzania. Ik zat in Bagamoyo, een dorpje vier uur van Dar es Salaam, en gaf Engelse les aan kinderen van drie en vier. Het was zwaar, maar een van de gelukkigste periodes in mijn leven.”

Relatie

De Braziliaans-Nederlandse beauty is het gelukkigst thuis in Monaco met haar Max en dochtertje Penelope. Over haar relatie met Max wil ze niet veel kwijt. “Het is fijn om sommige dingen tussen ons en ons alleen te houden.” Wel blikt ze terug op de avond dat ze Max ontmoette. “Er was al iets magisch die avond.” “Misschien dat we ooit het hele verhaal onthullen, maar ik ben voorzichtig met wat ik zeg, op internet ontspoort alles zo snel”, aldus Kelly.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

 

Laatste nieuws