Wauw! Zo ziet de bloedmooie vriendin van Max Verstappen eruit

De bloedmooie Kelly is geen vreemde van de racewereld.

Lees ook

Net als vorig jaar, doet Max Verstappen het dit jaar weer geweldig in de Formule 1. Zo is hij hard op weg om ook dit jaar weer het wereldkampioenschap binnen te slepen. Maar ook buiten de racebaan lacht het leven de 24-jarige kampioen toe. Hij is namelijk al een hele lange tijd dolgelukkig met zijn knappe vriendin Kelly Piquet.

Kelly Piquet

De bloedmooie vriendin van Max, Kelly Piquet is zeker geen vreemde van de racewereld. Zo is ze de dochter van de Braziliaanse F1-legende Nelson Piquet en de ex-vriendin van de Russische coureur Daniil Kvja, die net als Max ook voor Red Bull uitkwam. Samen met Daniil heeft Kelly een dochtertje genaamd Penelope. Helaas hield de relatie geen stand en gingen zij na drie jaar een relatie te hebben gehad, in maart 2020 uit elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Relatie

In 2020 begon Max juist weer een relatie. En nee, niet met Kelly, maar met de knappe Dilara Sanlik. Helaas hield dat niet heel erg lang stand, en gingen ze in oktober datzelfde jaar uit elkaar. Maar, net als op de racebaan, liet de F1-coureur er geen gras over groeien en vloog linea recta door naar Brazilië om Kelly op te zoeken. En na een kleine twee maanden maakten Kelly en Max hun relatie official en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Beauty and the brains

Kelly heeft haar succes niet alleen aan haar mooie looks te danken, maar ook aan haar leergierigheid. Als puber ging ze naar een kostschool in Engeland, haalde ze haar middelbareschooldiploma in Brazilië en vertrok ze vervolgens naar New York om internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en economie te studeren. Beauty and the brains dus!

Tijdens en na haar studie ontdekte ze de wondere wereld van de mode. Niet alleen wist ze met haar prachtige looks een modellencontract in de wacht te slepen, ook ging ze aan de slag bij grote merken als Bergdorf Goodman en de Latijns-Amerikaanse Vogue.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Vlotte pen

Daarnaast heeft de Braziliaanse beauty ook nog eens een vlotte pen. Zo schreef ze columns voor Marie Claire en houdt ze zich af en toe bezig met de social media-kanalen van de Formule E. Enne, ze is ook nog eens gezondheids- en welnesscoach in Monaco. You go, Kelly!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Nederlandse roots

Een leuk weetje over de knappe vriendin van Max: de beauty heeft Nederlandse roots! Haar moeder is namelijk model Sylvia Tamsma. En dat Kelly haar looks niet van een vreemde heeft is wel zeker. Ze lijkt namelijk sprekend op haar moeder! Zoals we eerder zeiden sleepte Kelly een modellencontract binnen, waardoor ze net als haar moeder naamsbekendheid kreeg als internationaal model. Wauw!

En dat is nog steeds niet het enige wat de twee op elkaar laat lijken. Ze hebben beide ook nog eens een Formule 1 wereldkampioen aan de haak geslagen! Zal Kelly ook een woordje Nederlands kunnen? Wij gokken dat Max haar in ieder geval wel een handje helpt met haar Nederlandse woordenschat!

Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook