Navy blauwe jassen zijn deze winter on trend en zó draag je ze

Met deze kleur zit je niet alleen deze winter, maar ook de aankomende jaren goed!

Lees ook

Feeling blue krijgt deze winter een heel andere betekenis! Naast dat een winterjas natuurlijk warm en waterdicht moet zijn, wil het oog ook wat. De diepblauwe winterjas is een ware classic: tijdloos en perfect voor het aankomende seizoen. Wij voorzien je graag van de nodige inspiratie!

Navy blue

We hadden een milde herfst, maar we kunnen nu echt niet om de koude temperaturen heen. Op jassengebied is er momenteel gelukkig veel moois in vogue. Met puffer jackets, quilted coats en teddy jassen sla je de modeplank nooit mis. Nu zijn die items tegenwoordig verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, maar met een classic navy kleur weet je zeker dat jij je jas na een aantal seizoenen nog niet zat bent.

Nooit uit de mode

Zwart is voor de meeste mensen een go-to kleur in de winter, maar wie even wat anders wil – en wel wil profiteren van het hoge ‘gaat nooit uit de mode’-gehalte – zit met navy blauw goed. Het is een tint die matcht met ontzettend veel andere kleuren en die ervoor zorgt dat je altijd stijlvol voor de dag komt. Perfect als je zwart een beetje zat bent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Basma Kahie (@basma_k)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sandra Semburg (@sandrasemburg)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elzbieta Szlapo (@szelcia19)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I B E L 🇪🇸 (@mdfhima)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARILYN (@nlmarilyn)

Klassieke kleur

Oké, navy blauw is niet echt groundbreaking, maar de klassieke kleur is er wel eentje die je voor altijd in je garderobe wilt houden. Ja, opvallende kleuren zijn dit jaar ook erg in trek voor je winterjas, maar kun je daarvan met honderd procent zekerheid zeggen dat je het over een paar jaar nog leuk vindt? Laten wij die even voor je beantwoorden: waarschijnlijk niet. Navy is een prachtig alternatief voor zwart en staat altijd prachtig. Of je nu een broekpak draagt naar het werk of een jeans met sneakers, navy complimenteert het altijd!

Bron: Marie Claire, Stylist UK | Beeld: Brunopress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook