Wil je hebben: Zeeman lanceert luxe collectie nachtkleding

Hallo satijnen pyjama's voor 'n prikkie!

Tijd voor een pyjamaparty! Want Zeeman lanceert vandaag een heuse collectie met nachtkleding. En niet zomaar een lijn, maar een luxe collectie met onder meer satijnen stofjes en mouwen met fake fur. Zo ben je helemaal on trend, maar wel voor een fijn prijsje.

Over de top

Ben jij fan van de Zeeman en hou je wel van een beetje over de top? Dan schreeuwt deze collectie jouw naam. De winkel komt vandaag namelijk met een luxe collectie satijnen nachtkleding. De items vallen soepen en hebben een kenmerkende Zeeman-print, die wél een chique uitstraling heeft. We love it! 

Pyjama’s en kamerjassen

De collectie bestaat uit een tweedelige dames pyjama, een tweedelige heren pyjama en een bijpassend unisex kamerjas. Allemaal uitgevoerd in de geliefde Zeeman-print. De items zijn gemaakt van dicht geweven satijn voor een ultiem zacht gevoel en een mooie glans. De kamerjas is nog net iets meer over de top, en heeft zelfs fake fur op de mouwen, maar ook een band in de taille en ‘Zeeman’ op de rug. Ook de dames pyjama heeft een tailleband voor een extra elegante look. Lekker luxe dus!

Run, don’t walk

De luxe nachtkleding is verkrijgbaar in maat S tot XXL. De prijs is voor zowel de dames en heren pyjama, als voor de kamerjas €24,99. De collectie is vandaag, 21 oktober, vanaf 15.00 uur verkrijgbaar. Good to know, het is online-only te koop via de website van Zeeman. Dus zet je wekker en grijp je kans!

Bron en beeld: Zeeman 

Laatste nieuws