Deze gestreepte trui is dé musthave van de winter

Een ding is zeker: een gestreepte trui kan niet ontbreken in je wintergarderobe!

We zien het elk jaar weer terugkomen: de gestreepte trui. Ook dit jaar is het kledingstuk weer helemaal hip and happening in de modewereld. En nu de dagen weer wat kouder beginnen te worden, betekent dat dat we onze warme truien weer uit de kast mogen halen. Perfect weer voor de gestreepte trui dus!

Verschillen

Natuurlijk zijn niet alle gestreepte truien hetzelfde. Zo zijn ze er in verschillende kleuren en modellen. Daarnaast kan de prijsklasse per trui erg variëren. Zo zijn de truien van Totême al snel zo’n €450, maar kun je ze bijvoorbeeld ook bij de Mango kopen voor een kleine €40. Er zijn dus genoeg exemplaren die we kunnen shoppen.

Tijdloos

De gestreepte trui is niet alleen lekker warm voor de koudere dagen, het is ook nog eens het perfecte item als je even niet meer weet wat je aan moet trekken. De trui past namelijk bij vrijwel álles en is dus lekker tijdloos. De Franse vrouwen zijn niet voor niets groot fan van deze trui, right? Hieronder laten we je een aantal van deze eindeloze looks zien met de populaire gestreepte trui.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anaïs (@_ssiana)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva (@evendenlittle)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anaïs (@_ssiana)

Wintergarderobe

Zoals te zien is, zijn er dus diverse manieren om de populaire gestreepte trui te matchen. Combineer hem bijvoorbeeld met je favoriete jeans, leggings, een mini of midi rok of knoop hem lekker nonchalant over je schouders heen. De keuze is reuze! Een ding is zeker: een gestreepte trui kan niet missen in je wintergarderobe.

Bron: Elegance | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws