Oh no: baby Temptations Heikki in het ziekenhuis

Het kleine meisje heeft een nierontsteking.

Lees ook

Temptation Island-ster Heikki is twee maanden geleden trotse vader geworden van dochtertje Luna. En hoewel Heikki sindsdien regelmatig lieve kiekjes van het meisje deelde, had hij dit weekend minder leuk nieuws. Luna ligt namelijk in het ziekenhuis.

Relatie

Even een kleine recap: motorcrosser Heikki deed een aantal jaar geleden met zijn toenmalige vriendin Milou van Agtmael mee aan Temptation Island. Ze speelden het programma uit en besloten samen te gaan wonen. Helaas hield hun relatie geen stand en gingen ze in 2020 uit elkaar. In januari vorig jaar maakte Heikki bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft. Hij is nu al een tijdje gelukkig met Kaylee, die verkoopster is in een brillenwinkel.

Dochtertje

Begin dit jaar maakte Heikki en Kaylee bekend dat ze in verwachting zijn en in oktober kwam het kleine meisje ter wereld. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna. Zowel mama als dochter stellen het goed”, schreef Heikki toen op Instagram.

Helaas gaat het nu toch minder goed met het kleine meisje. In zijn Instagram Stories legt de papa uit wat eraan de hand is. Luna heeft een nierontsteking. “Ze krijgt nu antibiotica en straks volgt er nog een echo. Ze krijgt ook koortswerende medicatie en slaapt veel, ze zal hier waarschijnlijk nog een week moeten blijven.”

heikki

Gisteren deelde Kaylee een kleine update op Instagram en schreef ze dat vannacht hopelijk de laatste nacht in het ziekenhuis zou zijn. Hopelijk mag Luna snel weer naar huis!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram Heikki, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook