Dít is de nieuwe vriendin van Temptation Islands Heikki

Heikki is dolverliefd op de knappe Kaylee.

Lees ook

Heikki Geens deed in 2019 met zijn grote liefde Milou van Agtmael mee aan Temptation Island. Inmiddels zijn de twee helaas niet meer bij elkaar. Heikki heeft een nieuwe liefde in zijn leven en deelt dit nieuws met een romantische foto op Instagram.

Nieuwe liefde

Na het Temptation Island-avontuur besloten Heikki en Milou samen te gaan wonen. Dit duurde echter niet lang, aangezien het koppel inmiddels niet meer samen is. Het lijkt erop dat Heikki een nieuwe liefde gevonden heeft, aangezien het tweetal een intieme foto via Instagram Stories deelde.

De dame aan wie Heikki zijn hart verloren heeft, is Kaylee Possemiers. We zien Heikki de stunning brunette op de foto een kus op haar mond geven. Enne, de vonken spatten nog net niet van ons beeldscherm af. De twee zijn duidelijk in love.

Kaylee Possemiers

De knappe Kaylee deelt op Instagram regelmatig foto's van zichzelf. Hierbij wordt iedere keer vermeld dat zij zich in België bevindt, dus het moge duidelijk zijn dat Heikki geen liefje in Nederland heeft gevonden. Ook deelt Kaylee via Instagram dat zij de trotse mommy is van haar dochtertje Sienna.

Hoe dan ook, de twee vormen samen een ontzettend knap koppel. Benieuwd? Je bekijkt de foto *HIER*.

Bron: Love Reality | Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook