Baby alert! Deze Temptation Island-deelnemer wordt vader

De zwangerschap kwam als een verrassing voor zijn fans.

Lees ook

Er is weer babynieuws vanuit de Temptation Island-hoek: voormalig deelnemer Heikki Geens wordt papa. Zijn vriendin Kaylee Possemiers is in verwachting en gisteren maakten ze gezamenlijk het geslacht van hun little one bekend.

Allebei een nieuwe liefde

Motorcrosser Heikki deed een aantal jaar geleden met zijn toenmalige vriendin Milou van Agtmael mee aan Temptation Island. Ze speelden het programma uit en besloten samen te gaan wonen. Helaas hield hun relatie geen stand en gingen ze in 2020 uit elkaar. In januari vorig jaar maakte Heikki bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft. Hij is nu al ruim een jaar gelukkig met Kaylee, die verkoopster is in een brillenwinkel. Ook Milou is inmiddels weer gelukkig in de liefde: zij heeft een relatie met racer Martijn van Leeuwen.

Link tool: url not provided

Bijzondere gender reveal

Heikki en Kaylee hadden online nog niet bekend gemaakt dat ze samen een kleintje verwachten. Toen ze gisteren op Instagram allerlei beelden van de gender reveal deelden, reageerden veel fans dan ook geschokt. De manier waarop ze het geslacht van het kindje bekendmaakten, was ook bijzonder. Heikki startte een motor, waar rook uit kwam die onthulde of het een jongetje of meisje wordt.

meisje

Roze wolk

En het is… een meisje! Diverse vrienden en familieleden van het stel maakten filmpjes van de onthulling. Voor Heikki is het zijn eerste kindje, Kaylee is al moeder van een meisje genaamd Sienna. Wanneer Kaylee is uitgerekend, is niet bekendgemaakt. Wij wensen het stel in elk geval veel geluk en hopen op een voorspoedige verdere zwangerschap!

Bron: Love Reality | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook