Hilarisch! Temptations Annebel kwam niet door douane na neuscorrectie

Annebels paspoortfoto is nu ook toe aan vervanging...

Annebel Visscher heeft er een heerlijke vakantie in Turkije opzitten, of nou ja vakantie? Samen met lover René liet ze zich namelijk een nieuw paar tanden aanmeten en niet veel later ging de blondine ook nog onder het mes voor een nieuwe neus. De terugweg naar huis leverde die nieuwe neus Annebel echter wat problemen op, want ze kwam niet door de douane.

Neuscorrectie

Annebel nam haar volgers vorige mee naar de plastische chirurg en vertelde dat ze een neuscorrectie ging laten doen. Ze is al jaren onzeker over haar neus. “Ik haat m’n neus echt al van jongs af aan en eigenlijk ben ik om die reden ook mijn lippen gaan opvullen met fillers, zodat mijn neus minder opviel. Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk heb gedaan!”, schreef ze in haar Instagram Stories. Ook plaatste ze foto’s van de ‘voorbeeldneus’ die ze bij de kliniek had laten zien en van het eindresultaat.

Resultaat

Annebel benadrukt bij de Instagram Stories dat dit nog niet het uiteindelijke resultaat is. Het kan tot een jaar duren “voordat hij echt ‘perfect’ is”, maar over een paar weken zullen we de verandering al een beetje kunnen zien. Met het verband nog op haar neus vloog Annebel terug naar Nederland, maarre daardoor was de beauty wel onherkenbaar voor de gezichtsscanner op het vliegveld. Ze deelt de hilarische gebeurtenis op haar TikTok-account.

@annebelvisscher Love my life maar oké mijn paspoort foto is ook wel echt toe aan vernieuwing 😂 #douane #douanecontrole #controle #airport #check #airportsecurity #security #nosejob #rhinoplasty #surgery #okbye #lol #whodis #passportchallenge #passport #airport #schiphol #istanbul #schipholairport #amsterdam #airportlife ♬ Funny Song – Cavendish Music

“Pov: je hebt een neuscorrectie gedaan en komt de douane niet door in Istanbul en Turkije”, valt er te lezen in de video. “Love my life…”, grapt Annebel. “Maar oké mijn paspoort foto is ook wel echt toe aan vernieuwing 😂”. Oeps!

Bron: Girlscene | Beeld: TikTok, Brunopress

Laatste nieuws