Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de winnaar van Holland’s Next Top Model 2022

And the winner is...

Na een weken vol photoshoots, go-sees en spannende eliminaties, was het vandaag finally tijd voor de allesbeslissende finale van Holland's Next Top Model. Afgelopen week kon iedereen stemmen op Philip, Lando of Jazz. Tijdens de spectaculaire result show werd de winnaar bekend gemaakt.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale van Holland's Next Top Model.

Result show

De finale van Holland's Next Top Model konden we vorige week al bekijken. De vier overgebleven modellen kregen het resultaat van hun allerlaatste shoot te zien en moesten een aantal runways lopen. Helaas moest Esmée op het allerlaatste moment toch nog de modellenwedstrijd verlaten. De afgelopen week hadden fans de tijd om hun favoriete model naar de winst te stemmen. In de spannende result show, werd vandaag bekendgemaakt wie er met de winst vandoor gaat. Is het Philip, Lando of toch Jazz?

Winnaar

And the winner is... Lando! De beauty uit Twente mag zichzelf Holland's Next Top Model 2022 noemen. Maar dat is nog niet alles, want Lando krijgt ook een modellencontract bij The Movement Models. En als kers op de taart krijgt het model ook een interview én hoofdrol in een photoshoot voor Vogue Nederland. Een geweldige start van je modellencarrière, als je het ons vraagt. Gefeliciteerd, Lando!

Philip en Jazz

Helaas grepen Philip en Jazz nét naast de winst. Desondanks hebben ook zij het geweldig gedaan, en keer op keer bewezen dat ze veelbelovende modellen zijn. Jazz wist tijdens HNTM meerdere opdrachten te winnen, en ook Philip werd keer op keer bedolven onder complimenten van de jury. Wij gokken dan ook dat er ook voor hen een glansrijke carrière in het verschiet ligt. Well done! 

Beeld: Passian Smit