HNTM-modellen zien zichzelf voor het eerst in Nederlandse Vogue

Goals!

Het staat bij veel modellen bovenaan de bucketlist: een shoot voor Vogue. Voor de kandidaten van Holland’s Next Top Model is deze droom nu al uitgekomen. Hun shoot in Athene is namelijk gepubliceerd in de Nederlandse Vogue. Enne, daar zijn ze maar wat trots op!

Shooten in Athene

In de laatste aflevering van Holland’s Next Top Model vlogen de overgebleven kandidaten naar het prachtige Athene. Daar wordt tijdens een serie shoots en opdrachten bepaald welke modellen het schoppen tot de finale. Maar voor het zover is, moeten ze dus eerst flink aan de bak.

Editorial shoot

De eerst opdracht was meteen een om van te dromen voor de modellen, namelijk een editorial shoot voor Vogue Nederland. In een prachtige omgeving hebben Raphael, Philip, Valerie, Esmée, Giel, Jazz en Lando het allerbeste van zichzelf laten zien. Enne, we moeten zeggen, het resultaat mag er zijn!

Inmiddels ligt de Vogue met daarin de foto’s van de HNTM-modellen namelijk in de schappen, en daar zijn ze maar wat trots op. Op Instagram delen de kandidaten massaal het eindresultaat van hun shoots in het blad.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lando Yara (@hntm_lando)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmée Suierveld (@hntm_esmee)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door R. Bouman (@raphael_bouman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jazz Ben Khalifa (@jazzbenkhalifa)

Meisjesdroom

“AAAH pinch me💥”, schrijft Lando bij een serie kiekjes van haar foto’s in Griekenland. “Mom, I’m in Vogue ❤️‍🔥🥺✨ Een meisjesdroom die uitkomt!” aldus Esmée. Ook Raphael is trots op het eindresultaat. “Thank you for this beautiful photoshoot🫶” zegt het model. “Omg, this is so surreal!” benadrukt Jazz nog eens. Maar het is toch echt werkelijkheid geworden!

Bron: Instagram @hntm_lando, @hntm_esmee, @raphael_bouman, @jazzbenkhalifa | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws