HNTM-Lando en Winson reageren op relatiegeruchten

Zijn de twee een stel of niet?

De deelnemers van Holland’s Next Top Model zitten wekenlang met elkaar opgescheept. Daarom is het zo gek nog niet dat er af en toe wat opbloeit tussen de modellen. Even leek het erop dat Lando en Winson een stelletje waren, maar de twee ontkrachten die geruchten nu.

Geruchten

Lando en Winson trekken veel met elkaar op en toen er deze week een TikTok verscheen waarop ze het wel heel gezellig leken te hebben, vroegen volgers zich dan ook af of er misschien iets speelt tussen de twee. Al snel ging Life of Yvonne op onderzoek uit. Zij deelde vervolgens een screenshot van een volger die aan Winson had gevraagd of hij een relatie had met Lando. Hij gaf toen als antwoord: “Ja, gaat echt goed”.

Reactie

Toch blijkt het niks te zijn geworden tussen de twee. Beiden laten nu in hun Instagram Stories weten dat er geen sprake is van een relatie. “Jongens, wij hebben geen relatie”, begint Lando. “We zijn hele goede vrienden geworden. In het modellenhuis hadden we een hele goede klik, maar door afstand enzo is dat niks geworden”, vervolgt ze. “Er is niks aan de hand, we gaan gewoon als hele goede vrienden verder.”

lando

Winson deelt hetzelfde bericht en schrijft erbij dat de juicechannels er naast zaten en de screenshot nep was. “Dit heeft alleen nog maar meer bewezen dat juicehannels nergens op slaan. Vooral met die neppe gesprekken. Do better“, schrijft hij. Duidelijk!

Bron: Instagram Lando & Winson | Beeld: Passian Smit

Laatste nieuws