HNTM-Lando over houding: ‘Had het mentaal een beetje zwaar’

'Dit is dus ook terug te zien in mijn quotes.'

De nuchtere Lando steelt vele harten in Holland’s Next Top Model. Ze is niet alleen heerlijk down to earth, maar ook nog eens mega knap. Niet zo gek dus, dat ze fluitend door de afleveringen gaat. Tijdens de laatste uitzending kreeg het model echter ook veel opmerkingen over haar houding die te ongeïnteresseerd zou zijn. Op Instagram legt de beauty uit waar dat vandaan kwam.

Mentaal zwaar

Via haar Instagram Stories vertelt Lando haar volgers dat ze iets kwijt wil over Holland’s Next Top Model. “Ik krijg veel vragen over de laatste aflevering. Ik had het de eerste paar dagen in Athene mentaal een beetje zwaar”, geeft ze toe. “Ik miste mijn naasten heel erg en omdat je in een keer naar het buitenland moet, zonder ook maar enig contact met mijn ouders, vond ik dat ook heel moeilijk”, legt het model uit.

Geen juiste houding

“Door lange dagen en het vele gewacht tussen de go sees door, had ik te veel tijd om na te denken over thuis. Dit is dus ook terug te zien in mijn quotes”, gaat het model verder. Lando stelt dat het lijkt alsof het haar ’totaal niet uitmaakt’ hoe ze overkomt, terwijl dat juist wel het geval is. “Door alle kritiek wist ik me daar geen juiste houding voor aan te nemen, daar moet ik inderdaad aan werken”, stelt ze. “Ik kijk uit naar een nieuwe aflevering met een schop onder mijn kont van de jury!”

Lando
(Beeld: Instagram @hntm_lando)

Nieuwe look

In een van de eerste afleveringen van HNTM kregen de modellen een restyling. Lando haar lange lokken werden een stuk korter geknipt en daar moest ze even aan wennen. “Ik had het liever wat stoerder gewild”, zei ze in de aflevering. Daarom is ze onlangs alsnog voor een nieuwe look gegaan. Daarvoor heeft het model uit Twente echter niet opnieuw de schaar in haar lokken gezet, maar werden haar wenkies aangepakt. Op TikTok zagen we eerder deze week al een video voorbijkomen waarop Lando haar wenkbrauwen volop in de witte verf zaten. “Even kijken hoe dit dalijk allemaal staat 😂💀 Dat die verfplekken ook maar snel weg mogen gaan”, schreef ze bij de video. Op Instagram showde ze het resultaat van haar gebleekte wenkbrauwen, en dat staat haar mega goed!

Bron: Instagram @hntm_lando | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws