Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

HNTM-Esmée over toekomst: ‘Heb een hoop plannen’

Het model ziet een toekomstige modellencarrière rooskleurig in.

Esmée schopte het dit jaar tot de finale van Holland's Next Top Model. Helaas viel ze vlak voor de result show tóch nog af, en zijn alleen Philip, Lando en Jazz nog over in de strijd om de winst. Tijdens een vragenrondje op Instagram vertelt Esmée wat haar toekomstplannen zijn.

Modellenwerk

Helaas voor Esmée zit het HNTM-avontuur erop. Dat betekent echter niet dat het model nu stopt, ze heeft namelijk grootse plannen, zo vertelt ze tijdens een Q&A op Instagram Stories. Zo vraagt een volger of Esmée nu vol gaat focussen op modellenwerk, of dat ze hiernaast nog een andere baan heeft. "Ik loop momenteel mijn masterstage", vertelt het model die Orthopedagogiek studeert. "Dat zal ik de komende maanden nog willen combineren met modellenwerk en daarna volledig focussen op modellenwerk." Aha!

Agency

Een andere volger is ook benieuwd wat voor plannen Esmée voor de toekomst heeft. "Ik gok dat agency's je plat zullen bellen!" "Hahaha voor hun staat m'n tellie altijd aan!" reageert het model. "Nee ik heb een hoop plannen, maar hoe ze er concreet uit zullen zien hangt echt van de komende periode af. Ik wil allereerst op zoek naar een mooi bureau dat bij mij past en zich inzet om amen met mij in mijn carrière te investeren. Verder laat ik alles op mij afkomen", aldus Esmée. Enne, ze is positief gestemd: "Ik zie het rooskleurig in." You go! 

Esmee Esmee

Niet gewonnen

De beauty viel helaas net voor het grote stem-moment in de finale af. Dat betekent dus dat ze het programma niet meer kan winnen. Of ze zich kon vinden in dit besluit van de jury? “Ik had er heel erg vrede mee. Ik dacht direct: ‘prima’. Voor mij is winnen ook niet de eindstreep geweest. Voor mij was de finale halen al winnen", vertelde het model aan Grazia. "Misschien had het ook wel gewoon zo moeten zijn.”

Bron: Instagram @hntm_esmee | Beeld: Passian Smit