Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

HNTM-Esmée over kritiek op pony: 'Ik moet er nu heel erg om lachen'

Aha!

Presevent HNTM 2022

Esmée wist de jury van Holland's Next Top Model week na week te verrassen met haar prachtige looks. Maar, tijdens die vele shoots was er nogal wat kritiek op Esmée's pony, want die zat vaak in de weg. In gesprek met Grazia vertelt de beauty of ze heeft geluisterd naar het commentaar...

Coupe

Esmée was zelf dol op haar pony, maar fotografen en stylisten vonden tijdens shoots toch dat die in de weg zat. Daarom werd de fringe steeds casual weggewerkt. "Ik moet er nu heel er om lachen als ik het zo terugkijk", vertelt Esmée als we met haar bellen. "Ik was destijds zo blij met m'n pony, maar nu heb ik hem niet meer. Ik heb 'm uit laten groeien en ben ook helemaal rood gegaan", onthult ze. "Als ik de afleveringen nu terugkijk en oude filmpjes van mezelf zie, dan denk ik: 'Och meisje...'. Er zat ook zoveel werk in..."

Esmée is blij dat ze inmiddels een andere look heeft. "Ik begrijp nu ook heel erg hoe niet toegankelijk het is voor de modellenwereld, want je kunt niet altijd iemand boeken met een pony. Je moet breed inzetbaar zijn", aldus Esmée.

Niet gewonnen

De beauty viel helaas net voor het grote stem-moment in de finale af. Dat betekent dus dat ze het programma niet meer kan winnen. Of ze zich kon vinden in dit besluit van de jury? "Ik had er heel erg vrede mee. Ik dacht direct: 'prima'. Voor mij is winnen ook niet de eindstreep geweest. Voor mij was de finale halen al winnen. Misschien had het ook wel gewoon zo moeten zijn", stelt ze. You go, girl!

Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 02-09-2022, Koepelkerk Persevent Holland Next Top Model 2022. Onder leiding van voormalig winnares Loiza gaan we op zoek naar iedereen die het in zich heeft om topmodel te wachten, ongeacht hoe zij zich identificeren of presenteren. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Esmee Suierveld