Jessie Jazz Vuijk over begin modellencarrière: ‘Ik heb hem verrot gescholden’

'Onze iets te seksueel overschrijdende baas probeerde hier en daar nog wat voor elkaar te krijgen.'

Lees ook

De prachtige Jessie Jazz Vuijk werd in 2015 verkozen tot Miss Nederland. Maar daar begon haar succesvolle carrière echter niet. Het 27-jarige model begon namelijk al vóór haar achttiende met internationale klussen, zo blikt ze terug in een recent Instagrambericht genaamd ‘Jessie’s Diary‘. En hoe mooi het modellenleven soms lijkt, ook de voormalige Miss heeft er enkele nare ervaringen aan overgehouden.

Jessie’s Diary

Back in the days – when I was a fashion model in Istanbul“, begint Jessie Jazz haar openhartige Instagrampost. “Nog geen 18, grote dromen, met het dagboek van een model onder mijn arm vertrok ik naar Istanbul.” Gelukkig voor Jessie belandde ze in een huis samen met andere modellen. “Ik belandde in een huis met 13 vrouwen, van over de hele wereld. Ik denk dat daar mijn liefde voor sisterhood is geboren.”

Een ervaring wat er een voor in de boeken was, had jammer genoeg ook een negatieve keerzijde. Volgens Jessie had dit te maken met haar baas Uluc. “Onze iets te seksueel overschrijdende baas, Uluc, probeerde hier en daar nog wat voor elkaar te krijgen, maar toen wij hem doorhadden zorgden we ervoor dat niemand nog tijd alleen met hem doorbracht.” Talking about girlpower!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

In de aanval

Het Instagrambericht bevat een reeks oude modellenfoto’s van Jessie, foto’s waar ze een kickstart mee maakte in de modellenwereld. De allereerste foto die het model in de reeks laat zien, was een foto die Uluc van haar had geschoten in Istanbul. Leuk, zou je denken, toch ervaarde Jessie dit iets anders.

Uluc adviseerde haar namelijk om op een seksuele manier aan haar vriendje te denken. Gelukkig was Jessie niet op haar mondje gevallen en ging meteen in de aanval. “Ik heb hem in steenkolen Engels verrot gescholden en gedreigd dat mijn moeder zou komen”, aldus Jessie. “Menig man heeft ze al doodsangsten laten ervaren, dus ik dacht dat het Uluc ook wel zou afschrikken.”

Geen ruimte

En hoewel Jessie toentertijd in gebrekkig Engels haar baas een lesje leerde, heeft het zeker zijn vruchten afgeworpen. “Uluc zag dat er bij mij geen ruimte was en trots ging ik na mijn eerste dag Istanbul terug naar mijn huis met 13 meiden. Natuurlijk niets tegen mijn moeder verteld, want ik wist dat het avontuur dan snel afgelopen was”, eindigt ze haar bericht. Toch is het verhaal nog niet helemaal afgelopen, aangezien het model haar verhaal een ‘part 1′ noemt. Kunnen we binnenkort dan part 2 verwachten?

Bron: Instagram (@jessiejazzvuijk) | Beeld: Brunopress, Instagram (@jessiejazzvuijk)

Laatste nieuws

Zie ook