Zeer verdrietig nieuws: Jessie J verliest kindje

Ondanks het enorme verlies is de zangeres alsnog gaan optreden.

Lees ook

Jessie J heeft enorm verdrietig nieuws op haar Instagram gedeeld. De zangeres heeft namelijk een miskraam gehad, zo deelt ze met haar volgers.

Zwanger

Ondanks dat Jessie met deze verschrikkelijke gebeurtenis moet dealen, heeft ze wel besloten om gisteren alsnog op te treden. “Mijn ziel heeft het nodig”, schrijft ze.

“Eergisteren lachte ik nog met een vriend: ‘Serieus, hoe ga ik mijn optreden in LA morgen doorkomen, zonder tegen het publiek te zeggen dat ik zwanger ben?’ Gisterenmiddag vreesde ik dat ik het optreden niet zou doorkomen zonder in elkaar te storten”, schrijft de zangeres in de emotionele post. “Tijdens mijn derde echo kreeg ik te horen dat er geen hartslag meer was.”

Emoties

“Ik besloot om in m’n eentje een baby te krijgen”, gaat ze verder. “Want het is alles wat ik ooit gewild heb en het leven is kort. Dat ik zwanger raakte was op zich al een wonder. Het is een ervaring die ik nooit zal vergeten. En ik weet dat ik het opnieuw zal meemaken.”

Jessie heeft toch de keuze gemaakt om te gaan optreden. “Deze ochtend heb ik het gevoel dat ik niet langer controle heb over mijn emoties. Misschien krijg ik er spijt van dat ik dit gepost heb, misschien ook niet. Ik weet het niet”, stelt ze. “Wat ik wel weet, is dat ik vanavond wil zingen. Niet omdat ik de rouw wil vermijden, maar wel omdat ik weet dat zingen me vanavond zal helpen. Ik heb in twee jaar tijd twee shows gedaan. Mijn ziel heeft het vandaag meer dan ooit nodig. Ik weet dat mensen zullen vinden dat ik het gewoon moet afzeggen. Maar op dit moment is één ding voor mij heel duidelijk. Ik begon met zingen omdat ik het leuk vind, om mijn ziel te vullen en als een soort therapie. Dat is niet veranderd, en ik moet dit op mijn eigen manier verwerken.”

Eerlijkheid

“Ik wil eerlijk zijn, en niet verbergen wat ik voel”, vervolgt de zangeres. “Dat verdien ik. Ik wil op dit moment mezelf zijn. Niet alleen voor het publiek, maar ook voor mezelf en de kleine baby die z'n best gedaan heeft. Ik ken mezelf, en ik weet dat ik erover zou willen praten op het podium. Want zo ben ik nu eenmaal. Dus in plaats van een emotionele speech, probeer ik dit. Dit voelt veiliger.”

Ze sluit af: “Ik ben nog steeds in shock en het verdriet is ondraaglijk. Maar ik ben sterk en ik weet dat het goed komt met me. Ik weet ook dat miljoenen vrouwen over de hele wereld die pijn gevoeld hebben – en nog erger. Ik voel me zo verbonden met hen – de mensen die ik ken, en de mensen die ik niet ken. Het is het eenzaamste gevoel in de wereld.” Pff… Heel vele sterkte, Jessie!

Bron: HLN | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook