Love Islands Rowenna slaat nieuwe weg in: ‘Hier voel ik mij thuis!’

De Love Island-ster laat weten haar baan te hebben opgezegd.

We maakten kennis met Rowenna van der Linden tijdens haar deelname aan het superpopulaire programma Love Island. Hierin vond ze de liefde bij Donny, met wie ze nu nog steeds super gelukkig is. We zien de Love Island-ster weleens voorbijkomen op TikTok en Instagram, waar ze verschillende dingen presenteert. En wat blijkt? Zo gaan we haar tegenwoordig steeds vaker zien. De beauty heeft namelijk een grote carrièreswitch gemaakt.

Presentatieklussen

“YES the word is out“, kondigt Rowenna aan op haar Instagram. “Ik heb mijn baan opgezegd en ga mij volledig richten op presentatieklussen en het maken van content op Instagram en TikTok.” Wauw, speaking of going out with a bang! De realityster laat weten dat ze van jongs af aan al een passie heeft voor presenteren en dat ze ervan geniet om mensen te enthousiasmeren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROWENNA VAN DER LINDEN (@rowenna_vdl)

“Toen ik het afgelopen jaar voor het eerst als presentatrice voor een zakelijk event in de studio stond, wist ik meteen: hier voel ik mij thuis!”, vervolgt ze. “Het zou jullie wellicht niet zijn ontgaan dat ik hou van video content. Zo sta ik regelmatig als presentatrice voor de camera, maak ik veel social video’s van korte TikToks tot vlogs op YouTube en sta ik graag als razende reporter live op events.” Een carrièreswitch die haar dus duidelijk op het lijf is geschreven!

Toekomst

Rowenna laat weten dat ze al verschillende presentatieklussen aan haar cv heeft kunnen toevoegen, maar dat ze hoopt dat er in de toekomst nog veel meer bijkomen. In de bijgevoegde video kunnen we inderdaad zien dat Rowenna zich als een vis in het water voelt als presentatrice. Wij wensen haar dan ook heel veel succes!

Bron: Instagram (@rowenna_vdl) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws