Love Islands Rowenna zet Donny in het zonnetje

De 'soulmates' zijn duidelijk nog altijd happy met elkaar.

Ze stonden vorig jaar samen in de finale van Love Island, en hoewel ze er uiteindelijk niet met de prijs vandoor gingen, hebben Rowenna en Donny elkaar helemaal gevonden. We zien regelmatig schattige kiekjes en lieve video’s van het stel voorbijkomen. Gisteren bereikte Donny een flinke mijlpaal, en dat moest natuurlijk gevierd worden.

Soulmates

In een lieve compilatievideo blikt Rowenna terug op haar relatie met Donny. Van shots vanuit de Love Island-villa, tot recente video’s vanaf een festival: de beauty is duidelijk in de archieven gedoken voor het lieve eerbetoon aan haar vriend.

Die mocht afgelopen weekend namelijk dertig kaarsjes uitblazen. Dus dat betekende: feest! In de zoete video is een collectie fragmenten te zien van de relatie tussen Donny en Rowenna, met daarbij de tekst: “Soulmates are not found. They’re made. Mensen ontmoeten elkaar, er ontstaan gevoelens. En dan gaan ze aan het werk om een relatie op te bouwen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROWENNA (@rowenna_vdl)

Lieve reacties

Bij de video schrijft Rowenna zelf: “Mijn soulmate is vandaag 30 geworden! Happy bday babe, I love you!” Cute!

Ook de reacties stromen over van liefde voor de twee tortelduifjes. “Jullie zijn TE CUTE!” deelt andere ex-islander Imen Dirie. Ook Lisa van Zuylen en Job Stevens reageren vol liefde op de lieve video.

Nieuw seizoen

De relatie tussen Donny en Rowenna is dus nog altijd going strong. Of er uit het nieuwe Love Island-seizoen ook zulke soulmates uit de villa zullen komen? Dat kunnen we vanaf vandaag gaan zien! Holly Mae Brood en Viktor Verhulst presenteren het nieuwe seizoen met 12 nieuwe, Nederlandse en Vlaamse, singles vanuit een prachtige Spaanse villa. Wie wordt het liefdeskoppel van 2022 en gaat met die geweldige geldprijs van €25.000,- naar huis? Je ziet het vanaf 11 juli exclusief bij Videoland.

Bron: Instagram @rowenna_vdl | Beeld: Love Island

Laatste nieuws