Oude bekende: déze Love Islander doet mee aan Fboy Island

Maar is deze Love Island-ster er voor de liefde of toch voor de fame?

Fboy Island Nederland is een gloednieuwe datingshow op HBO Max waar verschillende Fboys zich voordoen als een echte mister nice guy. Het is aan Jennemie (26), Manon (24) en Sarah (29) om de échte nice guys te kunnen onderscheiden van de Fboys. Een perfect recept voor een lekker potje drama als je het ons vraagt. Ook viel ons iets op aan de mannelijke kandidaten: er doet namelijk een oud-Love Islander aan mee!

Oude bekende

Veronice Superguide stelde afgelopen weekend de mannelijke kandidaten aan ons voor. En de mannen? Die zijn zeker weten een lust voor het oog. Toch viel meteen op dat er een oude bekende meedoet aan het nieuwe datingprogramma. Niemand minder dan oud-deelnemer van Love Island Yoram doet namelijk mee als een van de zestien ‘nice guys‘ in de HBO Max-serie.

Love Island

Yoram was te zien in het tweede seizoen van Love Island te zien waar hij halverwege het seizoen als bombshell binnenkwam. En dat de sportieve Yoram een aanwinst is voor de nieuwe show, is een ding wat zeker is. In Love Island vertelde hij namelijk al dat hij lekker doet wat hij zelf wil, en dat hij zegt wat er op zijn tong ligt.

Ook heeft hij in Love Island al onthuld naar wat voor type meisje zijn voorkeur uitgaat. De knappe Yoram valt namelijk het meest op brunettes, en aan de vrouwelijke kandidates te zien weten wij zeker dat Yoram zijn kans gaat pakken in Fboy Island!

Grote vraag

Toch blijft de grote vraag of Yoram gewoon heel graag verliefd wil worden, nadat zijn korte fling met Charlotte in Love Island niks is geworden, of dat de bekendheid na de show hem zó goed is bevallen dat hij puur voor de fame meedoet als Fboy. We gaan het zien, vanaf 7 november is Fboy Island Nederland te zien op HBO Max. We can’t wait!

Bron: Love Reality | Beeld: Fboy Island Nederland

Laatste nieuws