Love Islands Donny en Rowenna doen boekje open over kinderwens

Hoe zien de lovebirds de toekomst voor zich?

Donny en Rowenna leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan Love Island en zijn sindsdien helemaal happy samen. De twee hebben officieel een relatie, zien elkaar (bijna) elke dag en kunnen niet wachten om samen te gaan wonen. Grazia belde met het koppel om te vragen wat voor toekomstplannen het knappe duo heeft.

Yin en yang

We hebben het meerdere keren gezien: Love Island-koppels die er in Nederland achter komen dat hun levens totaal niet met elkaar matchen. Bij Donny en Rowenna was dat absoluut niet het geval. Sterker nog, de twee vonden elkaar tijdens Love Island precies hetzelfde als in Nederland. “Tijdens Love Island merkte ik al dat Donny heel chill door het leven gaat. Hij is heel chill, ik ben soms best een stresskip, we zijn een beetje yin en yang”, vertelt Rowenna. 

“Dat is echt zo. Ik probeer haar soms iets meer te laten relaxen, en zij helpt mij om af en toe wat meer structuur te krijgen”, vult Donny aan. 

Samenwonen

De twee zijn bijna iedere dag samen, maar wonen niet helemaal bij elkaar om de hoek. Dat uurtje dat de twee van elkaar verwijderd zijn, heeft het tweetal eerst nog wel wat gedoe gekost. “Rowenna had eerst geen auto, dus dat was eerst wel een gedoe. Er was één bus die rechtstreeks naar mijn huis gaat, maar verder heb ik heel veel heen en weer gereden”, stelt Donny. 

Waarna Rowenna vervolgt dat het hierom tijd is om een eigen plekje te gaan zoeken samen. “Het wordt tijd om een volgende stap te zetten samen”, stelt ze dan ook. 

Toekomstplannen

Samenwonen zien de twee dan ook écht wel zitten. “Mocht er iets op ons pad komen, dan gaan we ervoor”, vertelt Donny. Enne, of de twee al over een eventuele kinderwens hebben nagedacht? “Ik zou heel graag ooit moeder willen worden” stelt Rowenna met een big smile. “Ik dacht eerder altijd: ik zie het wel, het maakt me niet uit als ik pas laat kinderen krijg, maar wanneer je echt met iemand samen bent dan ga je daar wel anders over denken. Wanneer je samen een huis hebt, dan is het niet gek om een jaar later aan een kindje te denken.”

“Samenwonen en een kindje krijgen, dat zijn zeker mijn toekomstplannen”, stelt ook Donny. “Ik ben gewoon hartstikke blij met Ro, dus ik zou nog graag meer op willen bouwen.” Awh! 

Beeld: Love Island/Videoland/ITV

Laatste nieuws