Hoogzwangere Rodanya deelt prachtige foto van zwangerschapsshoot

'Nog net op de valreep mijn zwangerschap kunnen vastleggen.'

Temptations Rodanya Kelsey is al geruime tijd zwanger van een tweeling. Enne, zoals veel zwangere vrouwen doen, legde ze haar zwangerschap vast tijdens een fotoshoot. Ondanks dat de realityster in het ziekenhuis ligt, deelt ze de resultaten daarvan toch op Instagram!

Heftig jaar

Rodanya heeft een roerig jaar achter de rug. Iets minder dan een jaar geleden beviel ze van haar dochtertje Feyla, ze kreeg een nieuwe liefde in haar leven, Giovanny, werd zwanger van een tweeling en in juli brandde hun huis af. Deze week deelde ze het heftige nieuws dat ze in het ziekenhuis ligt omdat ze wel erg veel last had van zogenoemde harde buiken. Gelukkig gaat het blijkbaar relatief goed met haar en heeft ze tussen de bedrijven door tijd om een prachtige foto te delen op Instagram.

“Nog net op de valreep mijn zwangerschap kunnen vastleggen”, schrijft de brunette bij de foto. Volgers van Rodanya vinden de foto prachtig. “Waaa wat ben jij mooi zwanger!” zegt iemand dan ook. Helemaal mee eens!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey)

Ziekenhuis

Maandag deelde Rodanya nog een update over haar zwangerschap en hoe het nu met haar gaat. Daarin vertelde ze dat ze onlangs langsging bij het ziekenhuis om een CTG te laten maken, omdat “de harde buiken iets te heftig waren”. Rodanya deed er goed aan om langs te gaan, want de oefenweeën waren inderdaad zo heftig dat ze moest worden opgenomen. “Omdat de kans op een ‘vroeggeboorte’ vrij hoog is en ze misschien elk moment kunnen komen met 30 weekjes al 😕”, deelt de realityster. Oh my

Tweeling

Drie maanden geleden onthulde de Temptation-ster het geslacht van de twins. Tijdens een feestelijk moment hielden Rodanya en Giovanny allebei een gender reveal-blusser vast. Zo konden we zien dat er blauwe én roze rook verscheen. De twee verwachten een jongetje en een meisje.

Bron: Instagram @rodanyakelsey | Beeld: RTL

Laatste nieuws